DAVID MISCAVIGE | EN BIOGRAFI
I SPIDSEN FOR GLOBALE HUMANITÆRE INITIATIVER

L. Ron Hubbard har længe sagt, at åndelig frihed både bidrager til og stammer fra en tro på det menneskelige fællesskab. Det er netop ud fra denne præmis, at David Miscavige utrætteligt arbejder på at udbrede L. Ron Hubbards sociale forbedringsteknologier til alle mennesker i verden. I denne proces har han draget nytte af L. Ron Hubbards teknologi og scientologers pligtopfyldenhed i forhold til det, der allermest plager menneskeheden, deriblandt stofmisbrug, analfabetisme, manglende moral og katastrofer, både de naturlige og de menneskeskabte. (Se: Verdensomspændende sociale forbedringer)

Som fanebærer for disse omfattende humanitære bevægelser har David Miscavige sørget for, at kirken støttede oprettelsen af internationale hovedkvarterer til disse initiativer. Disse centre inkluderer Narconon Arrowhead i Oklahoma, der blev etableret i 2001 som det verdensomspændende Narconon-netværks ypperste facilitet til rehabilitering af stofmisbrugere og forebyggende virksomhed. Det er verdens største døgninstitution af sin art, og det fungerer også som det internationale uddannelsescenter for narkoafvænningsspecialister. 

For at gøre L. Ron Hubbards løsninger på analfabetisme bredt tilgængelige blev Applied Scholastics Internationals hovedkvarter og uddannelsescenter åbnet i 2003 på et over 40 hektar stort areal i Missouri. Lærere fra 40 nationer har modtaget uddannelse der, og de har igen indført studieteknologi i 830 skoler og grupper i 67 lande og har dermed i betydelig grad hævet læseniveauet overalt, hvor det er blevet brugt. 

For at imødegå en generel nedgang i personlig moral og gruppemoral i denne moderne tidsalder åbnedes hovedkvarteret for The Way to Happiness Foundation International i 2003 i Glendale i Californien. Der er produceret mere end 85 millioner eksemplarer af denne moralkodeks baseret på sund fornuft – Vejen til lykke – og de er blevet distribueret på 95 sprog i mere end 150 lande for at bringe større lykke og harmoni til individ og samfund. 

Ud over disse centre til at skabe sociale forandringer har David Miscavige stået i spidsen for globale humanitære programmer, der alle er frit tilgængelige på over et dusin sprog. Deriblandt er Sandheden om stoffer, verdens største ikke-statslige kampagne til oplysning om og forebyggelse af stofmisbrug, den verdensomspændende kampagne sponseret af kirken til oplysning om menneskerettigheder, som promoverer de 30 artikler i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne, samt programmet for Scientologys Frivillige Hjælpere, der giver katastrofehjælp i alle verdenshjørner. (Se: Sandheden om stoffer, Menneskerettigheder og Scientologys Frivillige Hjælpere: Yder hjælp, hvor og når der er brug for det)

På disse og utallige andre måder gennemfører David Miscavige L. Ron Hubbards hensigt om at give den vidtrækkende hjælp, som menneskeheden har så alvorligt brug for. Undervejs har han skabt verdensomspændende humanitære initiativer, som scientologer er utrolig stolte af at kunne støtte.

Det er David Miscaviges ufravigelige fastholden af L. Ron Hubbards vision, der har drevet Scientology så vidt på et kvart århundrede. Det er det, der vil fortsætte med at sikre religionens vækst, og som i sidste ende vil frembringe en verden, hvor alle kan opnå højere niveauer.

Det var L. Ron Hubbards drøm, og det er David Miscaviges arbejde.