DAVID MISCAVIGE | EN BIOGRAFI
SKABER EN NY ÆRA MED EKSPANSION

David Miscavige arbejder for – og er ansvarlig over for Scientologys millioner af medlemmer. Han er utrættelig i sin bestræbelse på at tjene deres og religionens interesser. Den periode med kolossal vækst, som han har stået i spidsen for, er blevet beskrevet som intet mindre end en genfødsel af Scientology religionen.

Som drivkraften bag et verdensomspændende program til at ekspandere alle Scientology kirkerne, så de bedre kan tjene deres lokalsamfund, førte David Miscavige an i etableringen af en ny type Scientology kirker. Disse kirker ligger som steder med undsætning, hvor alle er velkomne. Dette er også de kirker, hvorfra scientologer rækker ud med deres sociale programmer for at mindske intolerance, analfabetisme, moralsk forfald og stofmisbrug.

L. Ron Hubbard formulerede Scientologys mål med at skabe kirker, der afspejler fysisk, hvad de giver åndeligt:

”I skaber en ø med venlighed, anstændighed og undsætning i en voldelig verdens hav ... På et eller andet tidspunkt i fremtiden vil disse øer blive til havet.”

For at realisere dette mål lancerede David Miscavige i 2004 et program med det erklærede mål at gøre enhver Scientology kirke til en ideel Scientology kirke – ideel med hensyn til placering, design, kvalitet, religiøse Scientology tjenester og sociale programmer.

Hver kirke er unik og skabt til at rumme hele viften af Scientology serviceydelser til både scientologer og det omgivende samfund. De har alle sammen et omfattende informationscenter med multimedie-skærme, der introducerer publikum til alle facetter af Dianetics og Scientology. Desuden tjener biblioteker, mødelokaler og kirkesale til at holde søndagssamling og andre sammenkomster for menigheden. Den første bølge af disse nye kirker pryder nu verdens kulturelle centre, herunder Madrid, London, Berlin, New York, Rom, Washington, D.C. og Bruxelles.

Mange andre dukker op i horisonten, idet scientologer samles for at støtte en global bevægelse, der vil åbne nye ideelle kirker, der kan betjene deres respektive lokalsamfund langt ud i fremtiden. (Se: David Miscavige: Ved roret i en tid med ekspansion)