DAVID MISCAVIGE | EN BIOGRAFI
SIKRER AT SCIENTOLOGY VIL FORBLIVE UFORFALSKET I AL EVIGHED

Som kirkelig leder af Scientology religionen har David Miscavige helliget sig at gøre Scientology religionens skrifter tilgængelige for alle. I et kvart århundrede har han uophørligt arbejdet på at fremme L. Ron Hubbards hensigt om at videregive alle skrevne materialer og foredrag om Dianetics og Scientology til hele Jordens befolkning på alle sprog. Da Hubbards værker om sindet og ånden omfatter 18 millioner skrevne ord og 2.500 indspillede foredrag, var det en skræmmende opgave at skulle kodificere, restaurere, oversætte og udgive alle disse værker. Men ved afslutningen af 2009 var den 25 år lange opgave med at restaurere alle Dianetics og Scientology materialerne afsluttet, og for første gang var alle de samlede Scientology materialer nu tilgængelige i den nøjagtige kronologi, som materialerne oprindeligt blev leveret i af L. Ron Hubbard.

Baggrunden, som denne ”Guldalder for viden” blev udfoldet på er materialeguiden, en omfattende guide, som L. Ron Hubbard længe havde anbefalet at udarbejde, og som nu blev realiseret af David Miscavige. Den repræsenterer billedligt en kronologi over Hubbards skrevne og indspillede materialer og deres indbyrdes forhold. Guldalderen for viden udgør i sin helhed det mest vedholdende og omfattende program i Scientologys historie til at genvinde, restaurere og verificere Scientologys skrifter. I dette indgik projekter, der lokaliserede alle bevarede LRH manuskripter og indspillede foredrag – og det indebar, at man måtte gennemsøge hvert eneste sted, hvor han havde skrevet eller holdt foredrag. Et projekt, der løb op i to millioner arbejdstimer for at sikre renheden af materialerne inkluderede desuden korrektion af transskriptionsfejl i dikterede manuskripter, fjernelse af redaktionelle tilføjelser og ændringer, identifikation af ukorrekt rækkefølge og manglende tekst samt verifikation af, at hver eneste side var komplet, korrekt og tro mod kilden.

Derefter og i rækkefølge: Med lanceringen af Guldalderen for viden i 2005 kom Kongresforedragene, L. Ron Hubbards særlige begivenheder, der præsenterede hans bekendtgørelser af hver eneste nye banebrydende gennembrud mht. forskning og udvikling af Dianetics og Scientology.

I juni 2007 kom den udgivelse, der skulle ”ændre Scientology verdenen for evigt”: David Miscaviges præsentation af de fuldt restaurerede Grundsten, som bestod af L. Ron Hubbards 18 bøger og 280 foredrag, som udgør kernen af Scientology religionen. Over 70 millioner eksemplarer af de grundlæggende bøger og foredrag er blevet læst og lyttet til siden 2007, hvilket i sig selv skabte en renæssance i denne religion.

Ved afslutningen af 2009 kom den historiske bekendtgørelse af Guldalderen for viden i sin helhed med udgivelsen af L. Ron Hubbards foredrag til de professionelle kurser og de avancerede instruktionskurser. Disse værker udgør mere end 1.000 foredrag og 500 skriftlige udstedelser, og de er en ”dag-for-dag” gengivelse af Hubbards vej til opdagelserne i Dianetics og Scientology.