LOS ANGELES, CALIFORNIEN

SLUT PÅ ET ÅRTI, BEGYNDELSEN PÅ FOR EVIGT:
NYTÅRSFEST KRONER 10 HISTORISKE ÅR FOR SCIENTOLOGY

31. DECEMBER 2019

Tusinder samles i Los Angeles for at fejre kulminationen på den største periode med vækst i Scientologys historie.

Lige på den anden side af de klart oplyste skyskrabere, der markerer det centrale Los Angeles, skinnede projektørerne på det berømte Shrine Auditorium, hvor Scientologister samledes for at fejre et årti med nye rekorder:

En Guldalder for Scientology.

Mere end 50 nye kirker er dukket op.

Forlags- og multimedie-faciliteter begynder.

Og lanceringen af Scientology Network tv.

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, starter en fejring for at krone et betagende årti med ekspansion, der sætter kursen for det næste årti – hvis ikke århundreder fremad.

Det er bare et glimt af, hvorfor 2010’erne var genstand for større ekspansion for Scientology religionen end alle de tidligere årtier tilsammen.

”Ja, i aften fejrer vi den kendsgerning, at vi erobrede tid. For hvordan ellers kunne nogen opnå så meget på ti flygtige år?” begyndte David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen. ”Men uanset hvad, vores tema i aften er ’tid’. Tidligere tid, nuværende tid, og hvad dette årti betød i form af en fremtid, der allerede er forudbestemt som strålende. Så, hvis nogen tager det for givet, tja, lad os bare sige, at dette ikke bare er det bedste tidspunkt at være Scientologist, det er også det bedste tidspunkt at blive Scientologist.”

EVIGHEDERNES ÅRTI

Som tegn på et hidtil uset årti for Scientology på verdensplan gik David Miscavige videre med en betagende visuel præsentation, der fremhævede en parade af episke bedrifter:

 • Guldalderen for viden – fuldbyrdet: Færdiggørelsen af en kolossal 25 år lang opgave – et program til at genvinde og nøjagtigt restaurere alle L. Ron Hubbards indspillede foredrag – i alt tusinder – der indeholder de daglige opdagelser og udviklinger i Dianetics og Scientology, så de nu er tilgængelige for alle Scientologister.
 • Skabelsen af en publikationsfabrik: Etableringen af Bridge og New Era Publications, der er helliget at trykke og fremstille L. Ron Hubbards talte og skrevne ord. Det er de eneste faciliteter af deres art og er i stand til at producere mere end 250.000 bøger og næsten 1 million cd’er om ugen, hvilket tillader kirken at holde trit med den stadigt stigende efterspørgsel efter Dianetics og Scientology på seks kontinenter.
 • Bygning af et globalt distributionscenter: En state-of-the-art facilitet til fremstilling og distribution af undervisningsmaterialer og ressourcer, der bruges i humanitære programmer sponseret af Scientology. Dette mangesidige trykke- og produktionscenter opfylder både anmodninger og formidler materialer til forbedring af samfundet i mere end 190 lande.
 • Udgivelsen af Tech’ens Guldalder fase II: Udgør afslutningen af endnu et enormt projekt, der blev skitseret af L. Ron Hubbard for præcis kodificering af hver epokegørende auditeringsproces, som han udviklede over et kvart århundrede, hvilket gav den vished, at alle Scientologister kan opnå Fuldkommen Frihed – fra Clear til Evigheden.
 • Opførelsen af en katedral på Flag for det 21. århundrede: Sammen med udgivelsen af Tech’ens Guldalder fase II kom færdiggørelsen og indvielsen af Flag-bygningen – Scientologys åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida. En arkitektonisk og teknisk triumf, der ikke alene giver plads til Scientology auditering og uddannelse til tusinder ad gangen, men den gjorde det også muligt at udgive de aldrig før tilgængelige Genopbygning af Årsag- og Super Power-rundowns, der genopretter ens evner som åndeligt væsen – hver perceptik og endda energien selv.
 • Etableringen af det nye årtusindes Ideelle Organisationer: Scientology menigheder gav sig i kast med en vedvarende kampagne for at bygge nye kirker, præcis som L. Ron Hubbard forestillede sig. I dette årti med en hidtil uset vækst oplevede vi Scientology kirker, der klippede indvielsesbånd i 12 tidszoner og 22 lande, herunder indvielsen i 2019 af den Avancerede Organisation og Saint Hill Afrika – der markerede virkeliggørelsen af Hubbards vision om ubegrænset åndelig frihed for Afrika.
 • I kølvandet på åbninger af nye kirker opnåede Kirken skelsættende sejre og anerkendelser i flere lande, herunder en banebrydende kendelse fra højesteretten i Storbritannien.
 • At tænde kontakten til et multimedie-center: I dette årti skete skabelsen af Scientology Media Productions, et multimedie-kommunikationscenter for Scientology religionen. Det strækker sig over et to hektar stort historisk kompleks i Hollywood, og produktionen omfatter tidsskrifter, internet, specielle events og tv-udsendelser – praktisk talt alle medier fra det 21. århundrede til at få Scientologys budskab til hele verden.
 • Og så kom den historiske lancering af Scientology Network, der bragte Scientologys stemme til verden over satellit-tv og live streaming-platforme på 17 sprog – hvilket satte en ny standard for religiøs programmering og allerede har fået mere end 50 branchepriser for innovation og fortræffelighed.

SE VIDEOEN

En gennemgang af et monumentalt årti

Desuden fremhævede fejringen ved årtiets slutning præsentationer til ære for L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse på tværs af alle sektorer af samfundet med henblik på at skabe en bedre verden.

 • Association for Better Living and Education (ABLE) sætter ind med programmer for at modvirke stofmisbrug, analfabetisme, moralsk forfald og kriminalitet:
 • I Lima, Peru, blev en betjent med 41 år i politiet ambassadør for L. Ron Hubbards ikke-religiøse moralkodeks Vejen til lykke. Der samarbejdede han med over 200 civile organisationer for at nå mere end en million borgere, hvilket i sidste ende hjalp med at reducere kriminaliteten i storbyen Lima med 20 procent. Desuden er Vejen til lykke internationalt blevet oversat til 117 sprog med 40 millioner eksemplarer af hæftet uddelt bare i dette årti.
 • På stillehavsøen Samoa har undervisningsministeriet indført L. Ron Hubbards Studieteknologi i landets lærernetværk, så over 60 procent af eleverne er blevet nået, og dermed har de øget forståelsen så meget som 90 procent. Lignende scenarier udspiller sig, hvor Studietech er i anvendelse med undervisere, der regelmæssigt rapporterer om en forøgelse af elevers indlæringshastigheder med op til 15 gange på et enkelt semester.
 • Og for at markere en ny æra for Narconon, L. Ron Hubbards program til rehabilitering af stofmisbrugere, var der dette årti indvielsen af kontinentale uddannelsesfaciliteter i Mexico, Storbritannien og Danmark såvel som modelcentre på tværs af USA og så langt væk som Nepal. Alt i alt har det globale netværk reddet et nyt liv hver fjerde time og har fået mere end 150 priser og anerkendelser for at redde personer fra afhængighed. Desuden, mens dette årti er ved at afsluttes, udgør Narconons verdensomspændende succesprocent det bedste inden for afvænning af stofmisbrugere.
 • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) spreder L. Ron Hubbards Administrative Teknologi (Admin Tech) for at bringe fornuft og velstand til hverdagen:
 • I Ungarn besluttede en landbrugskonsulent at vende om på udpining af jord med moderne kemiske og voldsomme landbrugsteknikker. Efter at have skabt en revolutionerende bio-gødning, som resulterede i 25 procent forøgelse af planteavlen, indførte denne tekniker Hubbards administrative redskaber til at bringe hans produkter til landbrugsbedrifter på tværs af Central- og Østeuropa. Som følge heraf fik han overrakt Ungarns nationale hovedpris for kvalitet pga. enestående nyskabelse.
 • En iværksætter fra Dallas, Texas, brugte L. Ron Hubbards Admin Tech til at trives i en meget konkurrencepræget restaurationsbranche, hvor 8 ud af 10 etablissementer lukker dørene i løbet af de første fem år. Restauratøren specialiserer sig i en karakteristisk pizza-stil og har vokset til mere end 40 steder over hele Lone Star-staten og hinsides.
 • Og i Tjekkiet hvor landet efter Sovjetunionens opløsning oplevede chokket med at skifte fra planøkonomi til det frie marked – helt uden tilstrækkelig knowhow og procedurer for administrativ stabilitet og succes. Som løsning dannede et WISE-medlem et konsulentfirma, der har udstyret firmaejere og ledere med Admin Tech gennem mere end 4.000 seminarer og således styrkede mere end 80.000 professionelle med ikke mindre end et halvt dusin firmaer anerkendt på listen blandt de bedste 100 i Tjekkiet.
 • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI), pionerbevægelsen, der åbner grupper og missioner for at levere Scientology introducerende servicer til samfund over hele verden:
 • I Kroatien, hvor en I HELP-gruppe i alt tilbagelagde mere end 400.000 km over de dybt traumatiserede stater fra det tidligere Jugoslavien i kølvandet på Balkan-konflikterne. De har leveret næsten 150 seminarer og givet åndelig vejledning i hele regionen og har fået international anerkendelse for at ”forene folk fra Balkan”.
 • I Costa Rica, en relativt stabil nation i en region af yderst voldelige mellemamerikanske lande, trues folket af utryghed og kriminalitet. Som svar påtog en Scientology mission i hovedstaden San José sig at gennemsyre lokalsamfundene over hele landet med sociale kampagner for menneskerettigheder og moral.
 • Og så fortsatte SMI’s succeshistorie med seks nye Ideelle Missioner indviet i det forløbne år: Lige ved stranden i Floridas golfkystsamfund for Belleair; midt i Houstons Midtvest ”super-neighborhood” i hovedstaden i Amerikas solbælte; i centret af Ungarns ”stålby” Miskolc; i midten af Panama, i byens travle centrum; langs Englands sydlige kystlinje ved Dorset-amtets High Street; og endnu en i Johannesburgs fremspirende distrikt Edenvale.

Det, der bragte aftenen til et uundgåeligt klimaks, var præsentationerne fra indvielsen af de allernyeste Ideelle Organisationer for 2019, herunder:

Til sidst, som en afspejling af et årti med ekspansion i kometfart, blev et rekordstort antal Power field-medarbejdere (FSM’er) fra Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika og Australasien anerkendt for at få mindst 100 mennesker i gang med og op ad Broen til Fuldkommen Frihed i det forløbne år. Som kronen på værket blev der præsenteret over to dusin personer, der specielt blev belønnet som Årtiets Power FSM’er for at have opnået statussen Power-FSM hvert eneste år i de sidste 10 år.

Hvorefter, mens tordnende bifald gav genlyd i det fyldte Shrine Auditorium, aftenens nytårsfest overgik til en stemning af triumf. Således, mens de afsluttende øjeblikke af Kirkens mest betydningsfulde årti nærmede sig, efterlod David Miscavige alle med en sidste bemærkning:

”Og med det kommer vi til afslutningen på aftenens event og et øjeblik til at overveje de næste 10 år. Og de næste, og de næste og de næste efter det, indtil tiden løber ud, og hvad Ron fortalte os så sandelig bliver opfyldt: At tiden ikke ligger bag os; den ligger foran i evigheden; og vi vil uigenkaldeligt befinde os i den. Men uanset hvad, det der er en absolut indlysende skæbne, er, at vi alle er sammen de næste ti år. Og i forventning om hvilket jeg siger: Godt nytår og held og lykke ind i evigheden!