LOS ANGELES, CALIFORNIEN, USA

TID TIL AT FEJRE: SCIENTOLOGY ÆRER ÅRETS REKORDVÆKST OG BYDER VELKOMMEN TIL ET 2018 FULDT AF MULIGHEDER

NYTÅRET 2018

Tusindvis ringer muntert det nye år ind og reflekterer over de ubegrænsede præstationer for en bedre verden.

Atmosfæren var elektrisk og forventningen næsten håndgribelig, da et rekordstort antal scientologer samledes i Shrine Auditorium for at deltage i Scientologys nytårsfest live. Fejringen markerede slutningen på et mirakuløst 2017 – det var bestemt på tide at fejre en periode, hvor forventningerne blev realiserede, mål blev nået og naturligvis nye sat.

David Miscavige, bestyrelsesformand for Religious Technology Center, går på scenen for at starte fejringen af nytåret for 2018.

”Ja, i aften er den aften, hvor vi ringer et nyt år ind og ringer et gammelt ud,” erklærede David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen. ”Så, mens andre beretter om Fader Tid, om Herren af Tid, i umindelige tider, ufattelig tid, tidspunkt efter tidspunkt, og ’i rette tid’ – ja, vi er undtagelsen fra reglen om, at ’tiden venter ikke på nogen’, hvis bare for den kendsgerning at tiden altid er på vores side. Så mens alle andre har en ’frygtelig tid’ med at forstå, hvem vi er, lad os bare sige: I lyset af alt, hvad vi har opnået i de sidste tolv måneder, så er dette, mine venner, showtime!”

Og det var sådan David Miscavige begyndte en majestætisk fejring, der pulserede med begejstring, da visuelle højdepunkter fra de forskellige bedrifter blev rullet ud minut for minut. Højeste nogensinde igen og igen var del af bedrifterne, som understregede et enestående år. Yderligere overskrifter kastede spotlys på kirkens kendte internationale humanitære indsats såvel som et betagende tilbageblik på nye kirker på over 46.500 m2, der blev indviede i det forløbne år. Rækken af strålende indvielser fra 2017 omfatter:

  • Den 21. januar blev en ny kirke åbnet for en af Scientologys ældste menigheder i den storslåede hovedstad på den sydlige halvkugle, Auckland, New Zealand.
  • Den 19. marts blev Nordamerikas største Scientology kirke åbnet i centrum af San Fernando Valley.
  • Den 29. april åbnede en imponerende syvetagers kirke på US Highway 1, i Miamis Coconut Grove.
  • Den 27. maj indvielsen i Danmark af et historisk landemærke og nye Scientology kirke ved Københavns berømte gågade.
  • Den 14. oktober blev snoren klippet til en ny Kirke og et medborgercenter, der tilbyder Scientology sponserede programmer og tilvejebringer et mødested for lokale aktiviteter og arrangementer for at styrke lokalsamfund i Dublin-området og over hele Irland.
  • Bare en uge senere, den 21. oktober, var det indvielsen af Birminghams nye Scientology kirke – et fuldkomment restaureret historisk vartegn på 2,5 hektar i Midlands centrum.
  • Og den følgende weekend, den 28. oktober, fandt indvielsen af den prominente nye Scientology kirke på Amsterdams ”Knowledge Mile” sted.

Denne vedholdende bølge af ekspansion skabte fortsat anerkendelse af religionen i lande rundt om i verden. For at sætte kronen på værket for 2017 bekendtgjorde Miscavige en storslået præstation til deltagerne på eventen, som gav den et stormende bifald, og det var en præstation, der kom i kølvandet på de religiøse anerkendelser dette år i republikkerne Makedonien og Colombia. Præstationen var, at den 30. oktober 2017 tildelte Mexico Scientology Kirken fuld religiøs anerkendelse – en historisk triumf for Scientology og religionsfrihed.

Aftenens bekendtgørelser og præsentationer fremhævede en tværkulturel menu af L. Ron Hubbards teknologi, der stimulerer en kulturel opblomstring i utallige nationer:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – hvorunder ikke-religiøse og velgørende programmer leverer strategier til at afhjælpe og udrydde stofmisbrug, analfabetisme og kriminalitet. I East Sussex, England, hvor en prestigefyldt kostskole brugte deres nationalt godkendte pensum baseret på L. Ron Hubbards studiemetode til at opnå testresultater på 70 procent over landsgennemsnittet og dermed inspirere en ny generation af britiske tænkere. I Tegucigalpa, Honduras, hvor en minister anvendte Vejen til lykke og dens 21 leveregler om universel moral i 2.000 af verdens mest voldelige skoler, hvorefter landet oplevede et fald på 20 % i kriminalitet. Og på det europæiske fastland hvor et netværk med 20 Narconon-rehabiliteringscentre har reddet ca. 40.000 fra afhængighed.
  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – Inkluderet i dette års fortællinger om L. Ron Hubbards teknologi for velfærd på arbejdspladsen er en direktør fra Florida, der anvendte administrative redskaber for at strømline begejstring til de hurtigst voksende forlystelsesparker i USA. På lignende vis anvendte en sydafrikansk iværksætter LRH admintech til en række uanvendte granitbrud og skabte en ekspansion på 40 gange i løbet af bare tre år, og hun leverer den højeste kvalitet af granit til mere end 750 internationale virksomheder. Og så er der den japanske direktør, der brugte organisatoriske færdigheder til at høste, til kvalitetskontrol og endda til at pakke omkring 77 grøn te-produkter, og han står for forarbejdning af over fire millioner kilo te og skabte dermed verdens førende virksomhed i grøn te.
  • International Hubbard Sammenslutning af Præster (I HELP) og Scientology Missions International (SMI) – Scientologys fortrop på menneskehedens vegne. Af de fremhævede succeshistorier var der en indisk læge, der dannede en tværreligiøs gruppe studerende til i sidste ende at nå over 200.000 sikher, muslimer, hinduer og kristne med Dianetics: Den moderne videnskab om mental sundhed. I Quito, Ecuador, midt i en kokainkorridor der gør seksårige børn til misbrugere, gik en af missionernes ansvarshavende direktører sammen med det nationale politi og dækkede derved hendes lokalområde med Scientology sponsorerede humanitære programmer, som i sidste ende nåede ud til 40 procent af landet. Endelig blev tre enestående nye Scientology missioner åbnet i løbet af de sidste par måneder i Louisiana, USA; Senigallia, Italien og Taichung, Taiwan, og de er alle ekspanderet fem gange siden deres åbning.

Et rekordstort antal power field-medarbejdere (FSM’er) fra 37 nationer blev også ærede for at have fulgt mindst 100 personer op på og videre op ad Broen til Fuldkommen Frihed. I år var der et hidtil uset antal personer, der opnåede at få status som Elite FSM i anerkendelse af deres præstation ved at have hjulpet 1.000 personer i gang med og videre op ad Broen.

Med en finale fyldt med blinkende lys, skyer af konfetti og høj musik – sænkede tæppet sig på en stjernespækket fejring og 12 fantastiske måneder for religionen, der knapt kunne referere alt på én aften. Hvis 2017 er et tegn på noget, er det ikke nogen overraskelse, at scientologer over hele Jorden allerede ser frem til et 2018, der er indstillet til at overgå alle tidligere forventninger.