CLEARWATER, FLORIDA

INSPIRERENDE FØDSELSDAGSFEST FEJRER FORTIDEN, NUTIDEN OG FREMTIDEN AF L. RON HUBBARDS ARV

13. MARTS 2017

Clearwater i Florida bliver knudepunktet for kirkelig fejring for at ære Scientologys grundlæggers transcenderende liv.

For at fejre hans fødselsdag på den 13. marts 1911, samles scientologer hvert år fra 60 lande ved religionens åndelige kundepunkt i Clearwater i Florida, til et weekendarrangement for at fejre deres grundlæggers liv. I år anerkendte de Hubbards tilsyneladende endeløse bedrifter og kastede deres øjne mod en ubegrænset fremtid, inspireret af L. Ron Hubbards liv og værker.

LRH var, som hans utallige tilhængere kender ham, en polyhistor – en person med en bred vifte af viden og uddannelse. LRH begyndte som den yngste ørnespejder i amerikansk historie (tildelt blot få dage efter hans tretten års fødselsdag), og han havde udforsket det religiøse landskab i Asien, da han var femten. Hubbard blev anerkendt i Guinness Rekordbog som den mest oversatte forfatter og fik også rekorden som den forfatter med flest lydbøger.

Hans arbejde for at redde menneskeheden bliver ved med at inspirere millioner af mennesker over hele verden. Dette årlige weekendarrangement fremviser skiftevis hans forskning af mennesket som et åndeligt væsen og hans tekniske arv, der gør det muligt for andre at identificere, udforske og realisere deres medfødte åndelige evner – L. Ron Hubbard efterladte alt dette til en problemfyldt verden.

Weekenden giver også en opdatering om den hurtigt voksende Scientology verden og alt sammen som en hyldest til LRH.

David Miscavige stod i spidsen for en betagende 2 1/2 time lang hyldest til L. Ron Hubbard. Aftenen var en fejring af et liv, der blev godt levet – et liv levet til gavn for hele menneskeheden og et liv levet for at give ubetinget hjælp til enkeltpersoner.

”Hvis denne verden nogensinde havde brug for L. Ron Hubbard, så er det nu, i aften og over hele verden,” sagde David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, idet han igangsatte denne inspirerende aftens agenda. ”Men heldigvis er det nøjagtig hans størrelsesorden her i aften, og jeg taler ikke blot om hans tekniske arv, hans litterære præg eller hans redskaber til at genopbygge anstændighed, moral og kulturer. Nej, jeg mener selve manden. Jeg mener hans karakter, tilstedeværelse og beingness. Jeg mener alt, han nu er blevet og altid vil være.”

Aftenen gav ikke bare en fornemmelse af L. Ron Hubbards indflydelse på folks liv, men præsenterede også en række af historier fra det virkelige liv, om hvordan han berørte andre ... selv hvis det var for en kort stund, men som i sidste ende forandrede deres skæbne.

L. Ron Hubbards levnedsskildrer, Dan Sherman, åbnede døren til L. Ron Hubbards verden og inviterede publikum til at træde ind. Hovedpunkterne i hans præsentation var filmede interviews med et udvalg af dem, der faktisk var der med LRH under et betydningsfuldt øjeblik i løbet af både deres liv og hans: ”I aften er det tid til at stille spørgsmålet: ’Hvad hvis der var vidner?’,” begyndte Dan Sherman. ”Hvad med dem, der ikke forstod alt, hvad der skete dengang, men alligevel nu er tilbage for at fortælle, hvad de så ’for så lang tid siden’.”

I løbet af en time fortsatte Dan Sherman med at dele en vifte af blændende fortællinger fra de nævnte vidner – vidner til LRH’s historie, der omfattede ubådsjagere i anden verdenskrig og militærhospitaler ved San Francisco Bay til New York Citys Hell’s Kitchen og endda tilblivelsen af Amerikas modkulturs-bevægelse i efterkrigstiden. Hver eneste historie understregede på deres egen måde, at uanset hvor LRH gik, og uanset hvor tilfældige livene var, som han berørte, efterlod han et uudsletteligt indtryk.

Siden dette faktisk var hans fødselsdagsfejring, blev de årlige vindere af fødselsdagsspillet også præsenteret, hvilket fortsætter den tradition, der blev startet for fyrre år siden, for at ære Ron hvert år med ekspansion i hver Scientology kirke i hele verden. Spillets ånd understreges af lige op og lodret ekspansion – nøjagtigt hvad sejr afhænger af.

Det var det momentum, der adskilte vinderne i spillet i 2017. Deltagerne i hver klasse af Scientology kirke fløj deres flag fra lande fra Nordamerika, Europa og Australien: den Ideelle Scientology Mission i Belleair i Florida, den Ideelle Scientology Kirke i Milano, og efter deres indvielse for bare seks måneder siden, både den Ideelle Avancerede Organisation og det Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor for Australasien. Repræsentanter fra hver kirke indtog scenen for at modtage bifald fra den livlige menneskemængde.

Aftenens spotlight skinnede kontinuerligt på størrelsen og omfanget af Scientology i dag, inspireret af L. Ron Hubbards arv. Hans arv blev smukt levendegjort med afsløringen af den seneste Ideelle Organisation (Org) i Auckland i New Zealand. Kiwi-menigheden dannede den anden Scientology kirke i verden i 1955. David Miscavige gav en udførlig beskrivelse af deres nye hjem på toppen af Auckland og bemærkede at ”prominent ikke engang kunne begynde at beskrive” vartegnet fra 1844, der nu er den nyeste Ideelle Scientology kirke. Deltagerne var dernæst vidne til den gribende indvielsesceremoni med lokale ledende skikkelser, der erklærede dette øjeblik en fuldstændig forandring for deres ø-nation.

David Miscavige nævnte, at mere end 50 Ideelle kirker åbnede i det sidste årti, og han annoncerede desuden de kommende nye Ideelle kirker i San Fernando Valley i Los Angeles, i Miami i Florida og København i Danmark.

Aftenen var en fejring af et liv, der blev godt levet – et liv levet til gavn for hele menneskeheden og et liv levet for at give ubetinget hjælp til enkeltpersoner. Fødselsdage er traditionelt set en tid til at anerkende, hvad en person har formået, og hvordan de påvirker andres liv. Men siden LRH er transcendent, handlede hans fødselsdagsfest i sidste ende om, hvad hans liv og arbejde fortsat vil betyde for fremtiden.


Festlighederne spredte sig til Scientologys campus i Clearwaters centrum, hvor alle Flags seks indkvarteringssteder, herunder de historiske religiøse fristeder: Fort Harrison, Oak Cove og Sandcastle, havde en overflod af medlemmer, der fejrede begivenheden.

Den årlige Internationale Forening af Scientologers Patrons Ball afsluttede weekendaktiviteterne. Aftenens elegante event takkede scientologer, der gennem deres ekstraordinære bidrag har muliggjort de utallige humanitære initiativer, der gennemføres af Scientology Kirken og dens medlemmer for at hjælpe millioner af mennesker rundt om i verden.


Alt i alt, var det en fejring for at få folk til at opfylde deres eget potentiale – for at skabe en verden som mennesket ønsker, som han fortjener.