DAVID MISCAVIGE:

FREEWINDS
SCIENTOLOGY RELIGIONENS FRISTED TIL SØS

Den 100 % digitale bro på Freewinds med sit avancerede Kelvin Hughes radar-system og dens panoramavinduer, som giver en 360-graders udsigt.

Freewinds begyndte i 1988 at levere service som et af Scientology kirkens religiøse fristeder. Det 130 meter lange skib tilbød et uforstyrret miljø, hvor kirkens medlemmer kunne studere og opleve det højeste niveau af åndelig vejledning, der findes inden for Scientology religionen.

Efter skibets første 20 år i tjenesten gennemgik det en fuldstændig ombygning og restaurering.

Ombygningen blev den største i dets historie. Det var langt mere end en kosmetisk forbedring, og skibet blev skrællet fra for til agter, fra under vandlinjen til skorstene – alle seks dæk. Resultatet var et helt ombygget, teknologisk avanceret fartøj – det ideelle religiøse fristed med henblik på levering af religiøs service.

I juni 2008 mødtes David Miscavige med den nuværende og den tidligere premierminister for De Nederlandske Antiller i Freewinds’ hjemstedshavn Curacao for at døbe Freewinds igen på dets 20-årsdag og fejre dets jomfrurejse som et fuldstændigt renoveret fartøj.