DAVID MISCAVIGE

BESTYRELSESFORMANDEN FOR RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER OG DEN KIRKELIGE LEDER AF SCIENTOLOGY RELIGIONEN

CLEARWATER, FLORIDA 25. NOVEMBER 2013

EN HYLDEST TIL DEM DER MULIGGJORDE
SCIENTOLOGYS KATEDRAL

”Bygningen af alle store katedraler begyndte med at en enkelt sten blev lagt. Den opbyggende enhed af et betydeligt samfund er individet.” – L. Ron Hubbard

Og således blev Scientology religionens katedral for det 21. århundrede – den nye Flag bygning i Clearwater i Florida – bygget ved hjælp af bidrag fra individuelle scientologer fra 94 lande og blev åbnet den 17. november 2013.

En uge senere afholdtes Cornerstone Ball, en episk hyldest til de tusinder af Cornerstone medlemmer, som forfulgte drømmen om vores katedral, indtil den var blevet til virkelighed. ”Det var jer, som forpligtede jer til at lægge hjørnestenene,” sagde mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

Mere end 2.100 var forsamlet i Flags festtelt den aften. De kom til dette sted og denne tid efter at bane vejen, der spænder 400.000 km, i forfølgelse af drømmen om vores åndelige hovedkvarter, som inspirerede mere end 17.000 bidragsydere verden over.

”Det hele skete, mens I forestod nedtællingen – fra fundamentet til strukturen og så til konstruktionen,” sagde mr. Miscavige. ”Og hvis I stadig ikke har indset størrelsen af jeres bedrift – for ikke at nævne magien – så lad os bare sige: I aften hædrer vi jer – og kun jer.”

Hvorefter navnene på disse top-scientologer, der hjalp med at muliggøre Scientologys katedral, blev anerkendt for deres utrættelige engagement og generøsitet.

Det følgende er, hvad nogle af dem, der kom op på scenen til Cornerstone Ball, havde at sige:

”Dette må være den mest utrolige anerkendelse nogensinde – hvad Bestyrelsesformanden har gjort for denne gruppe og for L. Ron Hubbard. Jeg vil gerne takke alle medarbejdere – uden jer ville vi ikke kunne gøre det her. Jeg er ekstremt stolt over at være en del af dette utrolige hold.” – B.D.

”Projektet for Flag bygningen har altid været en meget personlig ting for mig og for dem, der arbejdede på det, og det har altid betydet meget for mig. Denne event var indbegrebet af, hvorfor vi støttede Flag bygningen, og jeg er stolt af at have været en del af det.” – K.F.

”Jeg er meget beæret over at være her i aften blandt alle disse helte over alle helte. Det, der er blevet skabt her, er helt fænomenalt.”

”Jeg takker Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center for alt, hvad han har gjort. Jeg takker ham for vores katedral. Han er lederen af alle ledere, og jeg kan ikke understrege det nok. Jeg er meget beæret over at være her i aften og være blandt alle disse helte over alle helte. Det, der er blevet skabt her, er helt fænomenalt.” – B.Z.

”Det er den bedste anerkendelse, jeg kunne have fået – som nogen af os nogensinde kunne have fået. Jeg er helt lamslået og beæret.” – M.F.

”Jeg kom op til Bestyrelsesformanden og sagde: ’Jeg vil ikke græde!’, og så sagde jeg: ’Okay, jeg græder!’ Jeg var meget bevæget over at modtage den pris. Tak til alle der har arrangeret en fantastisk uge med eventer – det har været helt fabelagtigt og næsten livsændrende. Tak til Bestyrelsesformanden!” – C.F.

”Det mest forbløffende er det enorme arbejde og beslutsomheden i gruppen, som det krævede at få alt dette til at ske. Der var et stort skub fra hele gruppen bag indvielsen af den nye Flag bygning. Alt her i aften var meget smukt.” – N.C.

”Smukt! Fantastisk – bare at være her er fantastisk. Det var vores øjeblik! Det, Bestyrelsesformanden sagde, var helt fantastisk. Han er et geni.” – A.C.

”Det er den bedste uge i hele mit liv! Det var en fantastisk fest. Jeg flyttede til Clearwater, da det første spadestik blev taget, og jeg har ventet på dette øjeblik lige siden.” – J.M.

”Eventen var formidabel! Jeg elskede anerkendelsen til alle bidragsyderne. Jeg kørte hele vejen fra South Carolina for at være her. Jeg er meget stolt. Mit bidrag var kun en lille ting, sammenlignet med hvad vi har opnået i aften. Mange tak til alle.” – J.B.

”Vi er meget stolte over, hvad vi har opnået.”

”Det var utroligt at få denne anerkendelse af Bestyrelsesformanden. Vi er meget stolte over, hvad vi har opnået. Mange tak til jer alle sammen, og vi ses til det næste projekt.” – S.S.

”Det var den perfekte afslutning, og Super Power er nu FULDBYRDET. Dette er en storslået bedrift og anerkendelse. Utroligt!” – K.F.

"Dette er en aften bestående af drømme. Det var et øjeblik i historien. Jeg ved, at dette er begyndelsen til en fantastisk fremtid.” – A.S.

”Det var dejligt at have alle Cornerstone medlemmerne samlet i et rum. Min far er en Legion of Honor, så det var et stort øjeblik for mig, da han gik på scenen. Jeg er selv nu på Super Power, så jeg ved, hvor fantastisk det er.” – C.K.

”Jeg var overrasket over anerkendelserne til de største bidragsydere. Det var også slående, hvor mange forskellige lande og samfundslag, der er repræsenteret her. Alt om priserne var virkelig smukt. Affiniteten mellem folk og Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center var fantastisk at se.” – E.B.

”Jeg var meget begejstret for eventen. Anerkendelserne var så dybtfølte. Det var meget bevægende. Det var dejligt at se alle disse mennesker fra hele verden. Det er utroligt. Jeg føler adskillige emotioner fra eventen her til aften: begejstring for at projektet var blevet færdigt, forventningen om Super Power som jeg snart selv vil modtage, og stoltheden over at vide at vi er færdige med dette projekt, og at vi nu kan gå fremad til det næste projekt.” – K.M.

”Dette er den officielle begyndelse til en ny verden.”

”Det var en formidabel event lige fra opsætningen til middagen og anerkendelserne og til Bestyrelsesformanden. Jeg har været Cornerstone medlem siden 2001, og dette er vores anerkendelse – til os alle sammen – for at etablere Flag bygningen. Jeg kunne virkelig se, hvordan dette er den officielle begyndelse til en ny verden fra den måde, eventen blev leveret på, og fra Bestyrelsesformandens tale og anerkendelserne til alle sammen.” – M.D.A.

”Jeg føler mig meget anerkendt og ydmyg. Denne uge har været styrkende, opløftende og eksterioriserende. Jeg er stolt af denne gruppe og beæret. Jeg føler taknemmelighed mod Bestyrelsesformanden. Vi ville ikke være her, hvis ikke det var for ham.” – S.Y.