DAVID MISCAVIGE:
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
STILLER LØSNINGER TIL RÅDIGHED FOR MILLIONER AF MENNESKER

Det nye 17.000 kvadratmeter store Internationale Disseminerings- og Distributionscenter for Scientology Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes udelukkende af medarbejdere fra kirken. Det nye center fremstiller dissemineringsmaterialer til de mere end 10.000 Scientology kirker, missioner og tilknyttede grupper over hele verden og gør det muligt for disse organisationer at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter Scientology service og programmer.

Den 121 ton store rotationspresse bruger 10 kilometer lange papirruller og kan trykke 55.000 sider i timen på mere end et dusin sprog.

Det helt centrale i trykkeriet er en specialbygget 121 ton rotationspresse. Den trykker blandt andet kirkens tidsskrifter på 15 sprog, så de er klar til udsendelse til millioner af mennesker over hele verden. Trykkemaskinen er udstyret til at klare mange forskellige typer opgaver, og den kan for eksempel automatisk skifte mellem at trykke på forskellige sprog. Den trykker med en hastighed på 55.000 sider i timen. Centeret har både almindelige trykkemaskiner til arkfødning og digitale trykkemaskiner til produktionen af de hundrede tusinder af informationsmaterialer, som kirke-organisationerne bruger til at introducere deres lokalsamfund til Scientology religionen og dens servicer. 

Scientology Kirkens Internationale Disseminerings- og Distributionscenter producerer desuden alle undervisningsmaterialer til de humanitære programmer, som kirken støtter, herunder verdens største ikke-statslige menneskerettighedsinitiativ og verdens største ikke-statslige oplysningsprogram om stoffer. Kirken tilbyder disse undervisningsmaterialer gratis til skoler, borgergrupper, myndigheder, politi og institutioner i den private sektor. Da alle materialer bliver produceret internt, kan kirken nu producere 35 millioner oplysningshæfter om stoffer for det samme, som det tidligere kostede at producere 3,5 millioner hæfter, og derved nå ud til 10 gange så mange udsatte unge.

Faciliteterne omfatter endvidere en lagerbygning og en distributionsafdeling. Postforsendelsessystemet er automatiseret og er i stand til at adressere 150.000 stykker reklamemateriale hver ottende time. Hele forsendelsesafdelingen er i stand til afsende over 500.000 kasser og individuelle materialer om ugen.

Centret har desuden faciliteter til at fremstille uniformer med logoer til det voksende antal frivillige inden for de programmer, kirken støtter, såsom t-shirts, kasketter, jakker og andre ting med logoer for United for Menneskerettigheder, Unge for Menneskerettigheder, Sandheden om stoffer samt Scientologys Frivillige Hjælpere.

Med Scientology Kirkens nye Disseminerings- og Distributionscenter kan kirken nu yde hjælp til endnu flere millioner på hvert eneste kontinent i bestræbelsen på at nå kirkens mål: en civilisation uden vanvid, uden kriminelle og uden krig, hvor duelige mennesker kan trives, og hæderlige mennesker kan have rettigheder, og hvor Mennesket har frihed til at hæve sig til større højder.