HVAD ER VEJEN TIL LYKKE-STIFTELSEN?

L. Ron Hubbards Vejen til lykke er en vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft, der består af 21 leveregler, der hver især er baseret på den kendsgerning, at folks overlevelse er indbyrdes afhængig, og at uden universelt fællesskab er der ingen glæde og ingen lykke. I de første tre årtier siden det blev skrevet, gik næsten 100 millioner eksemplarer af hæftet fra hånd til hånd og har inspireret til en verdensomspændende bevægelse. Til støtte for denne bevægelse og for at udbrede hæftet yderligere findes den internationale Vejen til lykke-stiftelse i Glendale, Californien.

Her lærer undervisere, lovgivere, virksomhedsledere og fremtrædende personer at indføre Vejen til lykke i deres egne respektive områder. Og de, der anvender hæftet for at skabe harmoni og bedre livsvilkår omfatter nu så forskellige organisationer og grupper som Honduras’ politi, generalsekretæren for Røde Kors på Filippinerne og Kongressen for Racelighed. Vejen til lykke danner desuden grundlag for et strafferetsligt reformprogram, der ligeledes anvender værker af L. Ron Hubbard, og som nu fungerer i omkring 2.000 fængsler. Dette program er kendt under navnet Criminon.

For at illustrere bogens leveregler er der blevet produceret en tilsvarende række public service-meddelelser, som nu spiller dagligt på seks kontinenter. Endvidere blev der i 2009 udgivet en Vejen til lykke bog-på-film i spillefilmslængde, der nu er tilgængelig på 17 sprog.