HVEM ER DE FRIVILLIGE HJÆLPERE?

Frivillig Hjælper-programmet, der blev grundlagt af L. Ron Hubbard i begyndelsen af 70’erne, var designet til at give praktiske Scientology værktøjer og vilkårlig hjælp i en ofte kynisk og grusom verden.

Gennem de efterfølgende årtier har Frivillige Scientology Hjælpere (Volunteer Ministers – VM’ere) ydet nødhjælp til mere end hundrede katastrofeområder. Dette omfatter et hundrede mand stort korps på Ground Zero inden for få timer efter tragedien den 11. september, mere end 500 frivillige fra 11 nationer i det sydøstlige Asien i kølvandet på tsunamien og over 900 Frivillige Hjælpere, der hjalp ofre i Louisiana og Mississippi i kølvandet på orkanerne Katrina og Rita. Under jordskælvskatastrofen på Haiti leverede Scientology kirken og dens menighed flyvemaskinelaster af meget nødvendig medicin og fødevarer. Desuden bragte de hundredvis af medicinske fagfolk og Frivillige Hjælpere til at hjælpe haitianerne med at klare deres tab og genopbygge deres liv. Som følge af disse og en lang række andre katastrofehjælpsindsatser har Frivillige Hjælpere indgået partnerskab med mere end 500 nationale og internationale redningstjenesteorganisationer, herunder den amerikanske Federal Emergency Management Administration og forskellige grene af De Forenede Staters væbnede styrker.

I dag er der over 200.000 Frivillige Scientology Hjælpere, hvilket gør det til en af de største uafhængige hjælpeorganisationer i verden. Og alene i de sidste ti år har de hjulpet omkring 10 millioner mennesker.

Frivillige Hjælpere er yderligere udstyret til at kunne hjælpe ved personlige katastrofer, med bistand for at reparere brudte ægteskaber, redde dumpede elever, trøste de efterladte og meget, meget mere. Derfor bliver Frivillig Hjælper-turnéer nu hilst velkommen på tværs af 250.000 kilometer mellem Afrika, Asien, Sydamerika og de sydlige Stillehavsøer. Frivillige Hjælpere undsætter desuden dem, der har behov, uanset hvor Scientology kirkerne er.

Frivillige hjælpere er yderligere til rådighed gennem de Frivillige Hjælpere online. Her kan man kontakte en Frivillig Hjælper for personlig assistance. Man kan også tilmelde sig på enhver af de nitten gratis online-kurser, der dækker et spektrum af emner: fra grundlæggende Scientology principper til kommunikation og værktøjer til arbejdspladsen.

Enhver med et ønske om at hjælpe andre, kan uanset deres tro, træne til at blive en Frivillig Hjælper i en Scientology kirke.

Som L. Ron Hubbard skrev: ”En Frivillig Hjælper er et menneske, der hjælper sine medmennesker frivilligt ved at bringe formål, sandhed og åndelige værdier tilbage i andres tilværelse.

En Frivillig Hjælper lukker ikke sine øjne for smerte, ondskab og tilværelsens uretfærdigheder.”

Frivillige hjælpere har mottoet, ”Der kan gøres noget ved det”.