HVAD ER KIRKEN FOR ÅNDELIG TEKNOLOGI?

Kirken for Åndelig Teknologi (CST) er et velgørende religiøst selskab i Californien, dannet i 1982 for at bevare og arkivere Scientology skrifterne og således sikre deres tilgængelighed for fremtidige generationer. Det er en kirke i Scientology religionen.

CST har også ophavsrettighederne til L. Ron Hubbards værker og giver licens til at anvende dem. Efter at have sørget for, at hans familie var sikret med en beskeden arv, donerede L. Ron Hubbard det meste af sin formue til Scientology religionen – ikke til nogen enkeltpersoner. Til og med i dag har Scientology kirken og Scientology religionen draget fordel af salget af L. Ron Hubbards bøger og foredrag.

CST er en selvstændig Scientology kirke uden for den internationale Scientology kirkes hierarki. CST’s specifikke pligt, som er enestående blandt Scientology kirkerne, er at skabe og vedligeholde et arkiv af Scientology skrifterne til gavn for fremtidige generationer. Det er vigtigt for Scientology religionen, at dens skrifter bevares i al fremtid, således at fremtidige generationer har de nøjagtige oprindelige skrifter i deres helhed.

Til fremme af dette formål er CST ansvarlig for den langsigtede bevaring af L. Ron Hubbards skrifter og foredrag. Mens hver religion har sine arkiver, hvoraf nogle er ganske omfattende og går to tusinde år tilbage, er der intet, der kommer i nærheden af den teknologi, der bruges til at bevare L. Ron Hubbards værker. Kirken for Åndelig Teknologi bevarer Dianetics’ og Scientologys skrifter og foredrag i over 135 tons arkivmateriale bestående af bøger, rustfri stålplader og nikkelovertrukne optegnelser. Disse materialer er så blevet lagret i 2.300 titaniumkapsler, der har til huse i ulykkessikrede kældre for at sikre den evige bevarelse og overlevelse af Scientology skrifterne.