SCIENTOLOGY I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGION I DET 21. ÅRHUNDREDE

Clearwater byder velkommen til åbningen af et nyt Applied Scholastics-undervisningscenter

CLEARWATER, FLORIDA16. APRIL 2016

Et nyt mønster-undervisningscenter, Applied Scholastics-undervisningscenter i Clearwater, slutter sig til et voksende antal programmer, skoler og uddannelsesinstitutioner over hele verden, der anvender studieteknologien udviklet af L. Ron Hubbard. Centeret i Clearwater blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer (IAS).

find ud af mere

Indvielsen af Narconon Suncoast indvarsler en dynamisk ny tidsalder for rehabilitering af misbrugere i Florida

CLEARWATER, FLORIDA7. NOVEMBER 2015

Det nye mønster-Narconon er føjet til en voksende liste af centre, som bruger den bemærkelsesværdige rehabiliteringsteknologi udviklet af L. Ron Hubbard, og står som et værdifuldt aktiv for beboere i Greater Tampa Bay-området. Faciliteten blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer (IAS).

find ud af mere

Et Narconon-center åbner på en smuk bjergtop i Ojai, Californien

OJAI, CALIFORNIEN, USA13. SEPTEMBER 2015

Den imponerende 17 hektar store ejendom er som en afsondret juvel omgivet af en udsigt, der synes at strække sig for evigt, og her kan Narconons rehabiliteringsprogram leveres til kunstnere og samfundsledere. Indvielsen den 13. september blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

Narconon Latinamerika påtager sig opgaven med at håndtere det presserende behov for rehabilitering af stofmisbrugere i 21 lande

VILLA VICTORIA, MEXICO12. SEPTEMBER 2015

En idyllisk hacienda på 1,6 hektar åbner i Villa Victoria, Mexico, hvor den vil fungere som hjem for det nye kontinentale Narconon Latinamerika – og de tager ivrigt udfordringen op fra en region, der har hårdt brug for effektiv rehabilitering af stofmisbrugere. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

Nyt Narconon-center for Europa bringer løsninger på stofmisbrug til Danmark – og resten af Europa

ARRESØ, DANMARK5. SEPTEMBER 2015

Rækken af indvielser af kontinentale Narconon-centre begyndte denne måned i Danmark. Bygningen er på 6.000 kvadratmeter og ligger i idylliske og fredelige omgivelser, der er ideelle for dem, der gerne vil ud af et ødelæggende misbrug af rusmidler. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

Præsentationen af det kontinentale Narconon-center i England bebuder en helt ny æra med rehabilitering af stofmisbrugere

EAST SUSSEX, STORBRITANNIEN5. SEPTEMBER 2015

Håbet ankommer til det landlige East Sussex med åbningen af et dynamisk Narconon-center, som er beregnet til både at rehabilitere dem, der er afhængige af stoffer, og uddanne den næste generation af Narconon-specialister i rehabilitering, mens det hjælper England med at slippe af med den udbredte brug af stoffer. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere