CLEARWATER, FLORIDA

FEJRER 2013: ÅRET MED STORSLÅEDE BEDRIFTER

1. JANUAR 2014

Scientologys nytårsevent, der blev afholdt i Clearwater i Florida, var afslutningen på et år, som kun kan beskrives som det mest monumentale nogensinde for Scientology.

I løbet af nytårseventen præsenterede mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, de historiske bedrifter fra 2013. Blandt dem er:

  • Lanceringen af Teknologiens Guldalder fase II, inklusive auditeringssiden af Broen og uddannelsessiden af Broen op til clear, 100 procent standard teknologi garanteret – FULDFØRT!

SE: Teknologiens Guldalder fase II: Scientologys Bro til Fuldkommen Frihed

  • Udgivelsen af det revolutionerende og grænseoverskridende Hubbard Professional Mark Ultra VIII E-Meter;
  • Debuten for 10 helt nye Scientology oplysningsfilm;
  • Alle materialerne til Teknologiens Guldalder fase II, og de er tilgængelige på 17 sprog;
  • Hvilket alt sammen gjorde det muligt at åbne den første Ideelle Org i Asien, Scientology kirken i Kaohsiung i Taiwan – med alle materialer til at uddanne auditorer, der nu for første gang nogen sinde er tilgængelige på kinesisk.

SE: En Ideel Org ved indgangen til den kinesisktalende verden

  • I år 2013 fejrede vi også den monumentale færdiggørelse af grundlæggeren, L. Ron Hubbards projekter for frigivelsen af to rundowns, der aldrig før har været tilgængelige: Super Power og Cause Resurgence;
  • Derudover vil 2013 for altid være husket som det år, hvor vi åbnede dørene for vores 21. århundredes katedral – den storslåede Flag‑bygning.

SE: Scientologys majestæt: vores 21. århundredes katedral

Som der er tradition for ved hver Scientology nytårsevent, var en del af fejringen også præsentationer af enestående bedrifter fra scientologer, der får L. Ron Hubbards teknologi i brug, og derved hjælper til med at skabe en verden uden analfabetisme, umoral og stofmisbrug.

Som det sidste udråbstegn på et år med storslåede bedrifter og sejre, bekendtgjorde mr. Miscavige den enstemmige kendelse fra Storbritanniens højesteret om religiøs anerkendelse – en triumf for Scientology og religionsfriheden.

Scientologys nytårsevent 2014, som blev oversat til 16 sprog, blev set af scientologer i mere end 50 lande. På den måde nåede budskabet ud til de fjerneste hjørner i Scientologys verden – det, der siger, at dette er vores tid.