IAS

VI PÅMINDER VERDEN
VORES HJÆLP ER DIN

Den 3. november 2023 samledes medlemmer af den Internationale Forening af Scientologister (IAS), der repræsenterede 90 lande, i Storbritannien til 39-års jubilæet for den Internationale Forening af Scientologister.

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, bød velkommen til tusinder af Scientologister og støtter af Scientology Kirken til det weekendlange IAS-jubilæum. Anledningen markerede fire historiske år med enestående humanitære bedrifter.
Vi sponsererhumanitærekampagner
Så på enhver given
time
dag
ethvert givet kontinent
Finder du
OS

GENOPRETTER VÆRDIGHED
I DEN PSYKISKE SUNDHEDSSEKTOR

I mere end 50 år har Citizens Commission on Human Rights (CCHR) beskyttet enkeltpersoner rundt om i verden mod misbrug og tvangsbehandling inden for psykisk sundhed.

Mobiliserer for folks beskyttelse.

CCHR indsætter omrejsende udstillinger med stor gennemslagskraft på fire kontinenter for at afsløre de mange overgreb inden for den psykiatriske industri. I løbet af bare de sidste fire år oplyste CCHR en ny person hvert 20. sekund, hvilket i sidste ende afslørede psykiatriens rædsler for mere end 50 millioner mennesker.
Morelos, Mexico
Torino, Italien
Ottawa, Canada
Milano, Italien
Taichung, Taiwan
San Francisco, Californien
Osaka, Japan
Boston, Massachusetts
Torino, Italien

Går på gaderne for at gøre en ende på psykiatriske overgreb.

CCHR har marcheret mod overgreb inden for psykisk sundhed og inspireret til én ændring ad gangen, samt spillet en vigtig rolle for millioner af mennesker rundt om i verden – fra Italien og Ungarn til Tyskland og Frankrig og fra Storbritannien til USA.
Firenze, Italien
Paris, Frankrig
London, Storbritannien
Wien, Østrig
Magdeburg, Tyskland
Washington D.C.
Paris, Frankrig
Cape Town, Sydafrika
Paris, Frankrig
San Francisco, Californien
Paris, Frankrig
50,000,000
folk har fået psykiatriens rædsler vist til sig
SCHWEIZ

Gør det af med psykiatriske overgreb i menneskerettighedernes navn.

CCHR har i årtier arbejdet på at lukke et himmelråbende hul i den europæiske menneskerettighedskonvention, et skelsættende dokument underskrevet efter anden verdenskrig, der førte til tvangsindlæggelse af patienter og udbredelse af tvangspsykiatri.
Efter flere års rapportering om psykiatriske overgreb i samlet set 18 lande, modtog CCHR en formel invitation til en første FN konsultation om menneskerettigheder i psykisk sundhed nogensinde. CCHR præsenterede ekspertudsagn for heftigt at kræve et forbud mod ”tvang og frihedsberøvelse inden for psykisk sundhed”. Da FN’s højkommissærs kontor stillede mandatet for psykisk sundhed for FN’s Menneskerettighedsråd, bebudede resultatet en stor ændring inden for området psykisk sundhed.
FN dekreterede officielt:
”Tvang og tvangsbehandling er forældede, ineffektive og uforenelige med menneskerettighederne.”
”Alle nationer bør annullere tvungen institutionalisering.”
”Alle nationer bør stoppe tvangsbehandling.”
”Det er forbudt at oprette nye psykiatriske hospitaler.”
JAPAN

Afslører psykiatri i den opgående sols land.

I et land hvor psykiatere skjulte deres forbrydelser bag ordsproget: ”Se intet ondt, hør intet ondt, og tal intet ondt,” brød Yuzuru Ogura stilheden og afslørede deres hemmeligheder. Han afslørede svindelnummeret med ”polyfarma” – selvmordsfremkaldende overordinering med psykofarmaka. Yuzuru sørgede for alvorlige straffe mod praksissen, og i sidste ende hjalp det med at reducere antallet af selvmord i hele landet med 34 procent. Senere afslørede Yuzuru kriminelle overgreb på psykiatriske hospitaler, hvor han påberåbte sig love, der beskytter patienter og whistleblowere og garanterer, at psykiatriske overgreb altid vil blive set, hørt og talt om i Japan.
Ifølge japansk lovgivning skal ethvert overgreb på patienter, der afsløres på psykiatriske hospitaler, omgående rapporteres.

GØR MENNESKERETTIGHEDERNE
LEVENDE

Scientology Kirken har længe været forkæmper for frihedens sag for alle. Derfor sponserer den et af verdens mest vidtrækkende initiativer inden for undervisning i menneskerettigheder og information til offentligheden, United for Menneskerettigheder og, for unge, Unge for Menneskerettigheder.

Undervisning i menneskerettigheder på verdensplan.

I de sidste fire år har United for Menneskerettigheder og Unge for Menneskerettigheder markeret milepæle, idet de nu har uddannet mere end 41 millioner i deres umistelige rettigheder.
New York City, New York
”Tillykke med jeres bedrifter, der reklamerer for Verdenserklæringen om Menneskerettighederne i lande rundt om i verden.”
– Resident Coordinator Office
De Forenede Nationer
”Tillykke med jeres bedrifter, der reklamerer for Verdenserklæringen om Menneskerettighederne i lande rundt om i verden.”
– Resident Coordinator Office
De Forenede Nationer
”Vi betragter jer som vores partnere inden for undervisning i menneskerettigheder.”
– Akademisk Råd
Nobels fredsprisvinderes topmøde
”Vi betragter jer som vores partnere inden for undervisning i menneskerettigheder.”
– Akademisk Råd
Nobels fredsprisvinderes topmøde
”Unge for Menneskerettigheder inspirerer tusinder til at blive fortalere for tolerance og fred.”
– Kongresmedlem, Nayarit, Mexico
”Unge for Menneskerettigheder inspirerer tusinder til at blive fortalere for tolerance og fred.”
– Kongresmedlem, Nayarit, Mexico
Oaxaca, Mexico
Kolkata, Indien
Oaxaca, Mexico
Saint-Denis, Frankrig
Clearwater, Florida
Los Angeles, Californien
Bhaktapur, Nepal
Kansas City, Missouri
København, Danmark
Tepic, Mexico
Karjan, Indien
Aldea la Palmilla, Guatemala
Sydney, Australien
Katmandu, Nepal
Firenze, Italien
Canberra, Australien
Toronto, Canada
Quatre Bornes, Mauritius

United for Menneskerettigheder rundt om i verden

41,000,000
oplyst om menneskerettigheder

VEJEN TIL
LYKKE

Vejen til lykke, en bog med moralværdier, der udelukkende er baseret på sund fornuft, indeholder 21 praktiske leveregler. Bogen er blevet delt på 118 sprog på tværs af 190 lande, hvilket hjælper med at øge tolerancen og forståelsen mellem enkeltpersoner, lokalsamfund og nationer – og skaber en mere sikker og mindre voldelig verden for alle.
BRASILIEN

Hjælper spejdere med at blomstre og have fremgang.

I Brasilien integrerede en spejderleder Vejen til lykke ind i spejderpensummet, hvor hans tropper tjente duelighedstegn for hver af bogens 21 leveregler. Til sidst eksporterede spejderlederen programmet til spejdertropperne i 17 brasilianske delstater og derefter til 16 andre lande – fra Angola til Egypten og fra Portugal til Bangladesh.
Vejen til lykke skaber stærke fremtidige ledere og genopretter værdier i vores land.”
– Kommunen Aracaju
Sergipe, Brasilien
Vejen til lykke skaber stærke fremtidige ledere og genopretter værdier i vores land.”
– Kommunen Aracaju
Sergipe, Brasilien

Vejen til lykke
rundt om i verden

139,000,000
eksemplarer af Vejen til lykke uddelt

AT SPREDE
SANDHEDEN OM STOFFER

Stiftelsen for en Stoffri Verden blev grundlagt i 2006 og har styrket børn, unge og voksne med faktuel information om stoffer og alkohol. Bevæbnet med de rigtige kendsgerninger – ikke meninger, hype eller skræmmekampagner – kan folk træffe informerede beslutninger og leve livet uden stoffer.
USA

Marshall Faulk
nedbryder Stoffri Verdens spil på jorden.

I USA, hvor NFL-legenden Marshall Faulk opdagede Sandheden om stoffer-uddannelseskampagnen for de unge og meldte sig som national talsmand for Stiftelsen for en Stoffri Verden. Hall of Fame-medlemmet tager kampagnen til unge over hele landet for at hjælpe med at holde dem væk fra stoffer. Hans budskab: ”Hej, jeg forsøger ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre. Jeg prøver bare at uddanne dig, så du ved, hvad du skal gøre.” Faulk bragte også kampagnen til Super Bowl, idet han spredte budskabet med massiv distribution og i æteren over alle medierne i Miami (2020), Los Angeles (2022) og Phoenix (2023), idet han oplyste 88 millioner amerikanere om Sandheden om stoffer.