CLEARWATER, FLORIDA

FEJRINGEN AF L. RON HUBBARDS FØDSELSDAG SÆTTER ET UUDSLETTELIGT SPOTLIGHT PÅ SCIENTOLOGY GRUNDLÆGGERENS UFORGÆNGELIGE ARV

16. MARTS 2015

For dem, der praktiserer Scientology, er religionens kilde og grundlægger L. Ron Hubbard (LRH for scientologer) meget mere end blot symbolsk. Hans skrifter og teknologi er en gennemtrængende, uudslettelig, allestedsnærværende og varig arv, hvis signifikans fortsætter med at vokse og udvikle sig hele tiden. Hubbards imponerende ånd lever videre hos dem, der rundt om i verden følger hans dybtgående og fremsynede eksempel på det at leve samt den personlige oplysning, som han satte i gang – det spreder sig i al evighed til de utallige andre, som hans liv har berørt.

”Han har aldrig været mere fremtrædende,” sagde David Miscavige, bestyrelsesformanden for Religious Technology Center til forsamlingen af scientologer. ”Han har aldrig været mere tydelig for folk. Han har aldrig været tættere på Jordens 7 milliarder menneskers bevidsthed. Så uden at overdrive det, eller tærske langhalm på det, så er det en kendsgerning, at LRH er overalt her i aften.”

Det var den rene storhed i Hubbards ord og gerninger, der blev hyldet lørdag aften for at markere den årlige fødselsdagsfest i Kirkens åndelige hovedkvarter på Flag i Clearwater, Florida, i anledning af grundlæggerens 104. fødselsdag.

Som vidnesbyrd om Hubbards teknologis triumfer og det evigt fantastiske ved den blev årsdagen for hans fødsel (13. marts) markeret med en livlig festligholdelse, der havde en stor flok deltagere, og de blev ledet af David Miscavige, bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og religionens kirkelige leder. Han startede festlighederne ved at stille den evige kraft, af hvad LRH har skabt, ind i en håndgribelig sammenhæng.

”Han har aldrig været mere fremtrædende,” sagde David Miscavige til forsamlingen af scientologer. ”Han har aldrig været mere tydelig for folk. Han har aldrig været tættere på Jordens 7 milliarder menneskers bevidsthed. Så uden at overdrive det, eller tærske langhalm på det, så er det en kendsgerning, at LRH er overalt her i aften.”

David Miscavige fremhævede adskillige milepæle og æresbevisninger, som Hubbard og hans uudslettelige virke har skabt i løbet af de sidste 12 måneder, især en vældig hyldest fra Smithsonian Institution i november sidste år, der nævnte Scientologys grundlægger som en af de 100 mest betydningsfulde amerikanere gennem tiderne. Alt i alt har han nu modtaget mere end 5.000 forskellige anerkendelser på verdensplan.

Eventens klimaks var en præsentation af Scientologys episke ekspansion i løbet af det sidste år såvel som fremtiden, herunder den planlagte indvielse af nye Ideelle Orger i Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika og Europa såvel som Scientology Media Productions’ globale kommunikationscenter i Hollywood, Californien.

Der var desuden en betydningsfuld bekendtgørelse om den fremtidige L. Ron Hubbard Hall i Clearwater, et storslået auditorium med plads til tusinder, som kan omdannes til både kongresser og banketter, suppleret med en smukt anlagt L. Ron Hubbard Park. De forsamlede til denne fødselsdag blev præsenterede for det strømlinede digitale designbegreb for projektet, en facilitet der fylder en hel husblok i Clearwaters bymidte.

Den del af eventen, der blev set mest frem til den aften, var at hædre vinderne, der havde spillet, hvad der kendes som fødselsdagsspillet, hvor de kirker og missioner, der har skabt den største ekspansion i løbet af de sidste 12 måneder, bliver behørigt hædrede. Ifølge historien startede spillet for lang tid siden, da Hubbard blev spurgt, hvad han ønskede sig til sin fødselsdag, og han svarede: Fem gange ekspansionen. Det var den ekspansion, der blev spillets parole, og den er fortsat hvert år siden.

Dette års vindere af fødselsdagsspillet kom rejsende fra tre kontinenter, og de kunne fremvise nyligt indviede Ideelle lokaler i hver kategori: den Ideelle Mission i Belleair, Florida; den Ideelle Organisation i Sydney, Australien; den Ideelle Avancerede Organisation i Los Angeles; og det Ideelle Kontinentale Forbindelseskontor for Europa i København, Danmark.

David Miscavige overrakte også en særlig pris til en Scientology organisation (Org), der er i en liga for sig selv. Los Angeles Org er modelorgen for Ideelle Organisationer, og hastigheden på deres ekspansion var så udtalt, at de nåede det dobbelte af Saint Hill-størrelsen – den organisation som Hubbard selv ledte i East Grinstead, Sussex. De har faktisk opnået disse højder to gange. På den måde blev Los Angeles ikke bare modellen, enhver anden org bør efterligne, men blev bannerfører for Guldalderen for administration, og dermed blev de tildelt den enestående status: Model for Ideel Org Saint Hill-størrelse.

Og ingen LRH fødselsdagsevent ville være komplet uden en energisk og inspirerende biografisk præsentation, der hædrer eventens midtpunkt med hans egne ord, som byder på spændende historier fra et liv med levende engagement, der blev brugt til at krydse hele kloden og indsamle visdom. Dette års eventyr inkluderede historier fra det sydøstlige Alaska til Japans kyster til vildnisset et sted, der hedder New York City.

Aftenens festligheder blev afrundet med en livlig opførelse af ”Happy Birthday Ron”.