VEJEN TIL LYKKE
MULTIMEDIE-ELEMENTER

For at kunne imødekomme efterspørgslen efter uddannelsesmateriale baseret på Vejen til lykke forsyner stiftelsen både enkeltpersoner, undervisere og grupper med materiale, de kan bruge i deres anstrengelser for at hjælpe studerende med at indtage konstruktive holdninger og opnå nyttige evner.


Vejen til lykke-stiftelsen er stolt af at kunne præsentere alle elementerne i vores online-undervisningscenter, herunder hæftet, lærervejledningen, public service-meddelelserne og uddragene fra bogen-på-film, som alt sammen kan gennemses, downloades og bestilles.
BESØG SIDE 

Hver af de 21 leveregler i Vejen til lykke er blevet levendegjort i en serie på 21 public service-meddelelser, som kan benyttes i alle mulige sammenhænge, fra klasseværelser til tv-udsendelser.
SE INFORMATIONSVIDEOER 

Vejen til lykke-hæftet kan fås på 112 sprog. Særlige udgaver med skræddersyede omslag kan bestilles til omdeling.
BESTIL 

Vejen til lykke som bog-på-film er en præsentation i fuld længde af den trykte bog, og den er lavet til alle former for elektroniske medier for at gøre det nemt at dele på tværs af de forskellige sociale medie-platforme.
BESTIL 

Lærervejledningen, som er en håndbog i, hvordan man effektivt kan undervise i værdier, der er baseret på sund fornuft – er en del af hele denne pakke (til venstre), som har alt det nødvendige materiale, der skal til for at anvende programmet i en hvilken som helst undervisningssituation.
SEND EN ANMODNING 

Vejen til lykke-plakaterne er velegnede til at blive hængt op i skoler, forsamlingshuse og kirker eller hvor man ellers ønsker at tilbyde programmet.
DOWNLOAD 

8
TUSIND
undervisnings-
PAKKER
UDDELT
GRATIS