MEDBORGERNES MENNESKERETTIGHEDS­KOMMISSION
MULTIMEDIE-ELEMENTER

Medborgernes Menneske­rettigheds­kommission fremstiller og distribuerer en række prisbelønnede dokumentarfilm og ekstra uddannelsesmaterialer på 17 sprog. Dokumentarfilmene udsendes fra tv-kanaler i hele verden og informerer millioner af mennesker om psykiatriske overgreb og krænkelser af menneskerettighederne.

MMK’s hjemmeside (dk.cchr.org) er en online central og et center for materialer om psykiatri, hvor besøgende kan se alle MMK’s dokumentarfilm, downloade hvidbøger og udfylde formularer, hvor de anmelder psykiatriske overgreb.
BESØG SIDE 

MMK leverer en række public service-meddelelser og tv-udsendelser for at øge opmærksomheden omkring farerne ved psykiatriske diagnoser og medicinering.
SE INFORMATIONSVIDEOER 

Lærervejledningen Den skjulte fjende er hovedelementet i en omfattende oplysningspakke til undervisere, foredragsholdere og støttegrupper for militærpersonale og krigsveteraner. Dokumentarfilmen Den skjulte fjende afslører sandheden bag det høje antal af selvmord, pludselige dødsfald og den tiltagende vold i militæret.

ANMODNING 

MMK-dokumentar­filmene indeholder afsløringer af stort set alle aspekter af psykiatriske overgreb, idet de præsenterer både problemet og løsningen.


Psykofarmaka: Medicin eller trussel? er en speciel regional dokumentarfilm, der er optaget i Frankrig, og som indeholder interviews med læger, sundhedseksperter, kunstnere og ofre, der afslører den falske videnskab bag psykiatrisk medicinering.

BESTIL 

All Fall Down er en dokumentarfilm, der er produceret med særligt fokus på England. Den afslører de økonomiske motiver og den manglende testning bag psykiatriske diagnoser og medicineringen af engelske skolebørn.

BESTIL 

138
TUSINDE
SÆT
med info-materiale
GIVET TIL
MENNESKE-RETTIGHEDS-
FORTALERE
OG
-organisationer