HVAD ER STUDIETEKNOLOGI?

Studieteknologi er det udtryk, der bruges om de metoder, L. Ron Hubbard udarbejdede for at gøre den enkelte i stand til at studere effektivt.

L. Ron Hubbard opdagede manglerne ved det moderne uddannelsessystem i 1950’erne – mange år før dårlige studiepræstationer begyndte at skabe avisoverskrifter. Han observerede, at studerende simpelthen ikke var i stand til at lære med forståelse. Sommetider kunne de gentage på papegøjemaner, hvad de var blevet undervist i. Men de var ikke i stand til at anvende emnet, som de angiveligt havde ”lært,” med nogen lethed eller forståelse.

L. Ron Hubbard forskede så i emnet studium og fandt frem til de faktiske barrierer for effektiv indlæring. Han fandt ud af, at problemet ikke var overarbejde, overfyldte studieskemaer eller inkompetente lærere. Han fandt i stedet ud af, at hovedforhindringen for den studerendes evne til at bibeholde og effektivt bruge viden var manglen på en teknologi om, hvordan man studerer. Dette omfattede hans opdagelse af, hvad der er kendt som de tre studiebarrierer, og studieteknologi omfatter de nøjagtige metoder til at overvinde disse barrierer.

Det at lære metoderne til at forstå materialerne i Scientology skrifterne er det første skridt i den enkeltes åndelige rejse og gør den studerende bedre i stand til at bruge og anvende Scientology principper. ”Studietech”, som det undertiden kaldes, er så omfattende, at den kan anvendes af alle til studium af ethvert emne.

Studietech er ikke en smart ”hurtigt-studium-metode”, men en præcis teknologi, som enhver kan bruge til at lære et emne eller til at opnå en ny evne.