SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS

VORES GLOBALE MEDIECENTER

Velkommen til Scientology Media Productions.

Hvor Hollywoods guldalders fortid smelter sammen med vore dages mest avancerede teknologi for at skabe en bedre morgendag.

Det er designet til global kommunikation på enhver tænkelig mediekanal – der er ganske enkelt intet, der kan sammenlignes med det her på Jorden.

Det historiske to hektars spillefilm- og tv-studie er blevet forvandlet til et fuldt integreret digitalt medieproduktions-center.

  • Lydstudier, visuelle effekter, redigering, animation, lydoptagelse, miksning, transmission, oversættelse til andre sprog og dubbing, alle aspekter af produktion og forlagsvirksomhed på samme sted.
  • Der er avancerede faciliteter til hver eneste form for medie – film, tv, internet, sociale medienetværk, podcasts, videostreaming, radio, kabel- og satellit-tv – og det kan alt sammen tilpasses enhver fremtidig udvikling inden for medieproduktion.

Velkommen til vores Guldalder for kommunikation.

INDVIELSESEVENT

Velkommen til Scientology Media Productions: Det imponerende kommunikations-hovedkvarter for religion åbner sine døre for hele verden
Velkommen til Scientology Media Productions: Det imponerende kommunikations-hovedkvarter for religion åbner sine døre for hele verden
28. MAJ 2016
  
Los Angeles, Californien

VIDEO

FOTOGRAFIER

KORT

Se kort

STED
Adresse:
4401 West Sunset Blvd
Los Angeles, CA 90027
USA

Få vejledning