NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS

New Era Publications og dens pendant Bridge Publications er tilegnede det primære formål at få Dianetics og Scientology bøger, foredrag og andre religiøse materialer i hænderne på personer og organisationer verden over – med minimale omkostninger og maksimal hastighed.

Enhver idé – inklusive en religion – når kun så langt, som den når ud til folk. Når interessen, der er skabt af resultater og mundtlig omtale, er enorm, skal kravet opfyldes og det på mange sprog.

I Scientologys tilfælde kan man lægge til, at siden udgivelsen af de grundlæggende Dianetics og Scientology bøger og foredrag i 2007 er scientologer strømmet ind i deres kirker i større antal end nogensinde før. Dette har atter forøget efterspørgslen efter materialerne. Samtidig med, at medlemmernes fremskridt gennem disse bøger og foredrag forøges, er antallet af nye folk, der søger at opdage Scientology, ligeledes vokset. New Era Publications spiller en betydelig rolle for religionens enestående ekspansion.

New Era Publications lokaler optager 17.500 m² med produktion, administration og lager i Københavns forstad Glostrup. Og det er alt sammen tilegnet at gøre Scientologys grundlægger L. Ron Hubbards materialer tilgængelige for alle.

VIDEO

FOTOGRAFIER

KORT

Se kort

STED
Adresse:
Smedeland 20
Glostrup, DK-2600
Danmark

Telefon: + 45 33 73 66 66

Få vejledning