SCIENTOLOGYS FRIVILLIGE HJÆLPERE
MULTIMEDIE-ELEMENTER

Den teknologi, de Frivillige Hjælpere bruger, kan bruges af enhver hvor som helst til at hjælpe med at overvinde besvær og forbedre tilstandene for en selv og for andre. Alle mennesker kan, uanset baggrund eller trosretning, deltage i undervisning som Frivillig Hjælper, enten online eller gennem en Frivillig Hjælper-turné i lokalsamfundet.


Frivillige Hjælpere Online tilbyder en gennemgang af afsnittene i filmen Redskaber til livet og tilmelding til et eller flere af de 19 gratis online-kurser, som alle beskæftiger sig med almene problemer.

BESØG SIDE 

Filmen Håndbog i Scientology: Redskaber til livet levendegør hvert afsnit i Håndbog i Scientology, der er lærebogen til uddannelse af Frivillige Hjælpere og er baseret på L. Ron Hubbards værker.

START KURSET 

Turnéer for Frivillige Hjælpere er åbne for alle, og her kan de modtage hjælp til at svare på ethvert spørgsmål eller løse enhver situation i livet.

BESTIL 

20
MILLIONER
MENNESKER
ER BLEVET HJULPET
Frivillige Hjælperes goodwillturnéer når ud til de fjerneste områder i verden, inklusive den australske ødemark, Amazonflodens skove og fjerntliggende afrikanske landsbyer.