OM PROGRAMMET

NARCONONS NEW LIFE-
AFGIFTNINGSMETODE

L. Ron Hubbards opdagelse af, at stoffer og andre giftrester ophobes i kroppen, førte til et epokegørende gennembrud inden for rehabilitering af misbrugere. Hubbard udviklede således en sikker, sund og meget grundig metode til at rense disse kemiske forbindelser ud af fedtvævet.

Narconon Mediterraneo i Spanien er en del af netværket af rehabiliteringscentre, som overalt i verden har en succesrate, der er betydeligt højere end gennemsnittet.

Metoden, hvor vitaminer og mineraler indgår sammen med motion og et intensivt svedeprogram i en sauna med lav temperatur, renser fedtvævet, og idet man sørger for tilstrækkelig udskiftning af væsker og fedt, mindskes de fysiske og mentale påvirkninger, som stofresterne i kroppen giver.

Efter at dette blev indført i Narconons rehabiliteringsprogram som en del af forløbet, fortæller brugerne en for en om en markant forbedring af evnen til at kunne tænke klart, have fred i sindet og føle velvære. De fortæller også om en i høj grad nedsat eller helt elimineret trang til stoffer som et resultat af, at de skjulte gifte i kroppen blev fjernet.

Mere end fire årtiers undersøgelser og opfølgningsrapporter underbygger denne procedures teori og praksis.

Effektiviteten i Narconons program forklares bedst af dem, som personligt har prøvet det:

”Jeg har været på stoffer i 13 år. Jeg har været afhængig af opiater i 10 år. Programmet var det, der virkelig gav mig livet tilbage. Jeg har meget mere energi, mit humør er helt stabilt, min uro er væk, min trang er væk, mine sanser virker langt bedre, og i det hele taget har jeg ikke haft det sådan, siden før jeg begyndte at tage stoffer.”

”Narconon-programmet har fået mig til at føle, at jeg er i live igen. Da jeg startede, var jeg træt, havde smerter og følte mig svag. Så gradvist, dag for dag, begyndte jeg at føle mig stærkere, gladere og sundere. Det har været mit held, at jeg har gennemgået dette program og haft muligheden for at få mit liv på rette spor igen både psykisk og fysisk.”

”Jeg føler mig emotionelt og mentalt stærkere og mere stabil. Min fysiske udholdenhed er fantastisk. Jeg ved bare, at der ikke længere er stoffer i min krop. Jeg har en strålende fremtid og føler mig utroligt godt tilpas. Tak for sådan en vidunderlig gave.”