GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Golden Era Productions er Scientology Kirkens film- og lydstudie, der helliger sig at opretholde arven fra grundlæggeren L. Ron Hubbards audiovisuelle værker.

Eftersom Scientology kom til verden i begyndelsen af denne audiovisuelle tidsalder, forestillede Hubbard sig brugen af film som et stærkt medie til at kommunikere religionen til alle og enhver. Derfor skrev han film, der ville give folk en introduktion til Dianetics og Scientology, oplyse folk om kirkens tjenester og demonstrere religionens korrekte og standardmæssige udøvelse. Mens han instruerede de første af disse film, byggede han videre på filmindustriens mest avancerede teknikker og testede, udviklede og kodificerede banebrydende procedurer for filmkunst og lydoptagelser. Han skrev desuden undervisningsmaterialer om de audiovisuelle kunstformer til Kirkens medlemmer.

Siden Golden Era Productions blev etableret i 1978, har filmstudiet udviklet sig til et supermoderne produktionskompleks. Faciliteterne ligger på en 200 hektar stor ejendom i Riverside i Californien, og de omfatter en 7.400 kvadratmeter stor bygning med filmstudier samt flere andre med fremragende post-produktionslokaler. Et musik- og mixerstudie i verdensklasse. Et avanceret filmlaboratorium og studie til lydrestaurering, der er ledende inden for audiovisuel restaurering og bevarelse. Alt det og mere til er, hvor Golden Era Productions producerer Hubbards film og foredrag om Dianetics og Scientology såvel som audiovisuelle materialer for samfundsprogrammer, der er baseret på hans opdagelser. Og det hele gøres til de højeste tekniske og æstetiske standarder.

VIDEO

FOTOGRAFIER