BRIDGE PUBLICATIONS

VERDENS FØRSTE FULDT UD DIGITALISEREDE INTERNE TRYKKERI.

Bridge Publications er helliget det ene formål, at få Dianetics og Scientology bøger, foredrag og andre religiøse materialer i hænderne på individer og organisationer verden over – med minimale omkostninger og maksimal hastighed.

Enhver idé – inklusive en religion – når kun så langt, som den når ud til folk. Når interessen, der er skabt af resultater og mundtlig omtale, er enorm, skal efterspørgslen efterkommes på mange sprog.

I Scientologys tilfælde kan man lægge til, at siden udgivelsen af de grundlæggende Dianetics og Scientology bøger og foredrag i 2007 er scientologer strømmet ind i deres kirker i større antal end nogensinde før. Dette har atter forøget efterspørgslen efter materialerne. Samtidig med, at medlemmernes fremskridt gennem disse bøger og foredrag forøges, er antallet af nye folk, der søger at opdage Scientology, ligeledes vokset. Bridge Publications spiller en betydelig rolle for religionens enestående ekspansion.

Bridge Publications har til huse i 25.640 m² og strækker sig over en hel blok. Det er alt sammen under ét tag – administrative kontorer, produktion og distribution. Og det er alt sammen tilegnet at gøre Scientologys grundlægger L. Ron Hubbards materialer tilgængelige for alle.

VIDEO

FOTOGRAFIER

KORT

Se kort

STED
Adresse:
5600 E. Olympic Blvd.
Los Angeles, CA 90022
USA

Telefon: 323-888-6200

Få vejledning