CLEARWATER, FLORIDA

EPISK EKSPANSION – EPISK FEJRING: EN WEEKEND DER HÆDRER GRUNDLÆGGEREN L. RON HUBBARDS FØDSELSDAG

18. marts 2023

Tusinder fra hele Scientologys verden ankom til religionens internationale åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida, til en enestående fejring af grundlæggeren L. Ron Hubbards fødselsdag.

Det var en aften, der bedst kunne beskrives som Elektrisk ... Sprudlende ... Helt opmuntrende ...

En aften, da Scientologister rejste fra det europæiske kontinent, Storbritannien, over hele Asien, Australien, New Zealand, Latinamerika og over hele USA for at fejre den mand, der bringer håb, hjælp og forøget evne til millioner: L. Ron Hubbard.

Og de havde meget at fejre, inklusive ekspansionen af Scientology i alle verdenshjørner, vinderne af det legendariske LRH Fødselsdagsspil og Guldalderen for Administration, med dets monumentale uddannelsesprogram for ledere i Scientology. Alt sammen i tillæg til en konstellation af Ideelle Organisationer rundt om i verden, der ræser mod indvielsen.

”I aften fejrer vi L. Ron Hubbards fødselsdag. Det er i aften, vi traditionelt overøser ham med den gave han ønskede sig mest på sin fødselsdag, til gengæld for hans arv – tech-arven.”
– David Miscavige, Bestyrelsesformand for Religious Technology Center

Det elegante auditorium i vartegnet Fort Harrison blev hurtigt propfyldt, så der kun var ståpladser tilbage. Det var det samme igen i det historiske Crystal Ballroom, Flag Bygningens Atrium og alle mulige andre steder på tværs af Flags campus. Fremmødet til LRH fødselsdagsfejringen 2023 var enestående og brød alle tidligere rekorder med den største deltagelse nogensinde i historien.

På en gang blev lyset i huset dæmpet, scenen blev tændt, og aftenen blev lanceret med en koncert i verdensklasse, der udløste en bølge af begejstring i folkemængden og satte scenen for den historiske begivenhed, der ville komme.

Atmosfæren var fuld af forventning, og da David Miscavige, Scientology religionens kirkelige leder, gik ind, kom menneskemængden hurtigt på benene og hilste på ham med et øredøvende bifald, der fortsatte ... og fortsatte ... og fortsatte.

”I aften fejrer vi L. Ron Hubbards fødselsdag,” begyndte Miscavige. ”Det er en aften, vi traditionelt overøser ham med den gave, han ønskede sig mest på sin fødselsdag, til gengæld for hans arv – tech-arven.”

Miscavige fortsatte: ”Så, vil I vide, hvorfor denne aften bliver en episk fejring? Det er, fordi i aften vil himmelens skyer skille sig med et øredøvende tordenbrag, og EKSPANSIONSGAVERNE kommer til at regne ned som en styrtende hundredeårsstorm!”

Miscavige præsenterede så en kaskade af hæder skænket til L. Ron Hubbard i anerkendelse af hans fødselsdag:

 • Fra staten Washington, en proklamation og et flag, der vajede over parlamentsbygningen til minde om 100 år siden Hubbard begyndte sin drengespejderkarriere i Tacoma;
 • Fra Los Angeles Politimuseum, en speciel hyldest til minde om, at det var 75 år siden Hubbard aflagde ed som LAPD Specialbetjent, et afgørende skridt på LRH’s forskningsvej til at udvikle Dianetics;
 • En anerkendelse fra den amerikanske kongres, der markerede 50 år siden Hubbard udviklede Scientology Frivillig Hjælper-programmet og roste den globale styrke, som nu tæller 2,5 millioner;
 • Fra borgmesteren i Bay Head, New Jersey, hvor LRH skrev Dianetics: Den moderne videnskab om mental sundhed, nøglen til byen i anerkendelse af hans ”arv til menneskeheden”;
 • Fra repræsentanter for det historiske teater i Phoenix, Arizona, hvor LRH leverede den skelsættende kongres, der forener Dianetics og Scientology, en proklamation, der lovpriser Rons globale indvirkning;
 • Fra det amerikanske indenrigsministerium i Washington D.C., hvor Founding Church of Scientology nu er opført i det nationale register over historiske steder. Med det er hvert LRH mindested i USA opført og officielt anerkendt som et sted af betydning i USA’s historie;
 • og fra bystyrer, politi, ministerier, ambassadører, lovgivere, senatorer og premierministre – mere end 800 nye anerkendelser, der hædrer Hubbard siden begyndelsen af dette årti.
 • GULDALDEREN FOR ADMINISTRATION

  ”Og deri ligger temaet for denne aftens fejring – ekspansion,” erklærede Miscavige, da aftenens forløb rundede et monumentalt hjørne, og han præsenterede den næste fase af det igangværende organisatoriske uddannelsesprogram – Guldalderen for Administration.

  David Miscavige ledte publikum på en rejse, der begyndte for årtier siden, da indkaldelsen gik ud til kirkens øverste ledere, og de blev inviteret til Casablanca i Marokko, hvor Søorganisationens flagskib Apollo var fortøjet. Da de var om bord, blev de eskorteret til L. Ron Hubbards forskningslokale, hvor LRH bød dem velkommen til et specielt kursus for ledere.

  Miscavige førte publikum til det øjeblik i tiden og introducerede betagende audiovisuelle præsentationer med L. Ron Hubbards egen stemme. Her var den velkomst, som LRH gav for omkring 50 år siden – en tale, som kun er blevet hørt af ledere, der var inviteret ind på kurset.

  Publikum, der fuldt ud værdsatte sjældenheden i øjeblikket, holdt fast i hvert ord fra Hubbard, da han talte om ledere, der studerede alle Scientology organisatoriske policy, indtil de ikke er i stand til at anvende disse policy udenad, men per instinkt.

  Idet vi vender tilbage til nutiden, afslører Miscavige et kig bag kulisserne på det uddannelsesprogram, der for tiden er i gang på Flag – det vigtigste i Scientologys historie. Han annoncerede så de næsten 800 ledere fra Kirken, der går gennem netop dette program, og som vil vende tilbage til deres Orger rundt om i verden i 2023.

  AT GIVE EKSPANSIONENS GAVE

  Så kom tidspunktet til at bekendtgøre vinderne af LRH Fødselsdagsspillet. Scenen blev omdannet til en vindercirklen med roser omkring, inklusive skinnende lys, væddeløbstrøjer og funklende trofæer. Fødselsdagsspillet fortsætter traditionen med at hædre Hubbard med gaven af ekspansion i alle Scientology kirker.

  På grund af skiftende nedlukninger og rejserestriktioner var dette årtiets første prisoverrækkelse i Fødselsdagsspillet. Miscavige introducerede fødselsdagsspillets vindere ved at sige: ”I betragtning af at de hjalp med at holde showet i gang, er det min absolutte ære at præsentere dem alle!” David Miscavige overrakte derefter priser til de internationale vindere for 2020, 2021 og 2022, og for første gang kronede han de Kumulative Vindere for Missioner, Kirker og Søorg-organisationer.

  Dem, der kom ind i vinderkredsen og indtog deres plads i Fødselsdagsspillets historie, var verdensmester-missioner: 2020, den Ideelle Scientology Mission Miskolc, Ungarn; 2021, den Ideelle Mission Costa Rica; 2022, den Ideelle Mission Belleair, Florida; og de Kumulative Vindere for 2020-2023, den Ideelle Mission Bergamo, Italien.

  Verdensmester Scientology Kirkerne omfattede: 2020, Scientology Kirken Twin Cities; 2021, Scientology Kirken Kansas City; 2022, Scientology Kirken Budapest; og de Kumulative Vindere for 2020-2023, Scientology Kirken Milano.

  I væddeløbet mellem Avancerede Organisationer i Søorg-ligaen: Tredjepladsen var den Avancerede Organisation Australasien, den Avancerede Organisation Afrika kom ind på andenpladsen og den, der gjorde krav på førstepladsen og blev kronet som Kumulativ Vinder, var den Avancerede Organisation Storbritannien. For Kontinentalt Forbindelseskontor (CLO – Continental Liaison Office)-divisionen tog CLO Australasien tredjepladsen, CLO Europa andenpladsen og de Kumulative Vindere – det Kontinentale Forbindelseskontor for Afrika.

  FREMTIDIG EKSPANSION

  David Miscavige skiftede eventen til højt gear og beskrev et imponerende Scientology fremtidsbillede, der allerede var på vej.

  Han afslørede årets første Ideelle Org til at gå ind i konstruktionsfasen: Den fremtidige Ideelle Scientology Kirke Puerto Rico. Denne bygning fra 1950’erne ligger i centrum af hovedstaden San Juan og blev udtænkt af en af den legendariske arkitekt Frank Lloyd Wrights tidlige protegéer.

  Puerto Ricos kommende Ideelle Org har en særlig betydning i betragtning af Hubbards historie på denne fortryllende ø. I 1933 førte han an i landets første komplette mineralogiske undersøgelse og blev senere anerkendt af det puertoricanske Repræsentanternes Hus for at have spillet en rolle i udformningen af øens udviklingsøkonomi – en påvirkning, der stadig føles den dag i dag. 
Miscavige præsenterede endelig det ”kulminerende stempel på ekspansion” – Scientology Network, en stabiliserende og opløftende kraft for millioner under nedlukninger og ordrer om at forblive hjemme. Og netværkets bedrifter gik hinsides dets seertal, idet netværket fik 69 nye branchepriser bare siden årtiets begyndelse.

  Miscavige fik endnu en gang menneskemængden på benene og gav en forsmag på Scientology Networks kommende sæson. Blandt de nye sæsonprogrammer er de banebrydende Freedom artikler. Denne serie bringer L. Ron Hubbards skrifter om spørgsmål som personlig frihed, bevarelse af menneskerettigheder og de grundlæggende årsager til samfundets dårligdomme til live.

  EN GAVE FRA LRH

  Som afslutning på denne historiske event præsenterede Miscavige deltagerne med en gave: Et mindeeksemplar af den skelsættende journal, som L. Ron Hubbard skrev til Scientologister på den første årsdag for Fødselsdagsspillet. Denne journal siger delvis:

  ”Så jeg har en Fødselsdagsgave til dig til gengæld for den stormflod af lykønskninger og hilsener du har sendt mig. Og på samme måde som jeg taknemmeligt tager imod dem, så håber jeg at du vil acceptere denne arv.

  Det er techen. ...

  Der er fremtidsperspektiver aldrig drømt om, der er glæder som ikke engang har været kendt, der er herligheder ingen tidligere herlighed nogensinde har overgået. De venter på dig, men kun hvis du accepterer min arv og hjælper med at få disse ting til at ske.

  Og i årene der kommer og i tiderne der følger, vil hyldesten være for din Fødselsdag, ikke min.”
  – L. Ron Hubbard


  Straks efter LRH nytårsfejringen 2023 blev eventen oversat til 16 sprog og udsendt til Scientology Kirker rundt om i verden.

  Læs hvad Scientologister havde at sige om denne historiske internationale event:

  “WOW! Forventningen og begejstringen var tydelig, kun ståpladser ledige! Hvert område omkring Flag! En event fyldt med håb og sikkerhed for fremtiden såvel som uforlignelig ekspansion!” – F.H.

  ”Eventen var i sandhed utrolig! Inspirerende! Foryngende! Og alt det, der beskriver at komme tilbage til livet! Med alt det, der er blevet udgivet med den Administrative Teknologi, har vi en fantastisk fremtid foran os, og det er svært at sætte ord på, fordi jeg er målløs.” – C.T.

  ”Det, Bestyrelsesformanden klarede at proppe ind i et par timer, var FORBLØFFENDE! LRH Fødselsdagsspillet, lederuddannelsesprogrammet, ekspansionen og så en ny sæson på Scientology TV! Det er forbandet EPISK!” – B.E.

  ”En strålende genstart og startskuddet fra det oprindelige LRH Fødselsdagsspil og med alle ekspansionsnyhederne, selv under en pandemi. Budskabet er, at der ikke er noget, der kan stoppe os. Fremtiden ser lysere ud end nogensinde, og som Bestyrelsesformanden sagde, er vi kun lige begyndt!” – P.G.

  ”Det var sådan en storartet og forbløffende fejring! Jeg elskede at se hele holdet af vindere i løbet af de sidste par år. COB’s præsentation ophøjede virkelig medarbejdernes status til helte, som LRH ønskede, de skulle anses for at være.” – N.S.

  ”Der er to store ord, meget vigtige ord, til denne event. EKSPANSION. Og FART. Jeg er overvældet af mængden af produktion og de utrolige Scientologister over hele verden, der bringer L. Ron Hubbards arv videre.” – R.R.

  ”For mig havde Scientology TV størst gennemslagskraft. Det er utroligt, at vi har nyt indhold fra Freedom artiklerne. Helt vildt! Denne event var storslået, slående og en helt passende hyldest til LRH og den fremtid, han anbragte der med sin arv.” – C.H.

  ”At få alle disse mennesker til at samles fra hele verden til denne event var fantastisk! Jeg er stolt over at være en del af sådan en stor, effektiv gruppe. Og jeg holder af at se COB!” – C.W.

  ”Dette var den bedste LRH Fødselsdagsevent nogensinde! Det, der gjorde indtryk på mig ved lederuddannelsen, er, hvor stort det er med så mange mennesker, der gør det, og hvad det vil betyde for vores planet. Efter at have set aftenens event er vores religions fremtid meget lys, og vi vil få en masse ekspansion.” – A.B.

  ”Det var en fantastisk event! Hvilken episk anerkendelse af LRH’s fødselsdag. Jeg holder af at se alle vinderne og al ekspansionen.” – G.C.

  ”COB var fantastisk! Han er den perfekte leder for vores religion. Det er næsten uforståeligt, hvordan han gør alt, hvad han gør. Jeg er inspireret, og jeg vil gerne optrappe og gøre mere.” – L.N.

  ”Introduktionen af lederpraktikanterne var utrolig. Og ved at se disse fyre får man den idé, at de ikke bare vil tage tilbage til deres Orger og få nogle standardlinjer ind eller noget i den retning. Nej. Dette er en helt ny slags helt sikre og kompetente personer.” – L.M.

  ”Det er utroligt at være tilbage ved en live event og se Bestyrelsesformanden og hans entusiasme! Man kan i sandhed se, at han virkelig nyder at være her og lave denne event igen. Og det er forbløffende, hvordan han har håndteret hele den globale situation i de sidste par år.” – J.K.

  ”I aften var af en anden verden! Det var så intenst! Det COB viste os – den ekspansion han fremlagde og planerne for fremtiden – forbløffede mig bogstavelig talt! Jeg har aldrig oplevet størrelsesordener på dette niveau.” – D.P.

  ”Anerkendelserne af Fødselsdagsspillets vindere var fantastiske. Lederuddannelsen var virkelig en strålende briefing. Giver inspiration og håb – virkelig utroligt – den hær og de administrative marinesoldater, vi skal til at lancere.” – D.G.

  ”Mængden af ekspansion, der er sket, og forestillingen om fremtidig ekspansion er betagende. Præsentationen af LRH Fødselsdagsspillet var forbløffende. At se så meget kombineret kraft og styrke viser igen, hvor stort et hold vi er over hele verden.” – K.R.

  ”Det er FANTASTISK! Bare FANTASTISK! Jeg elsker at være en del af en live LRH Fødselsdagsevent. Jeg syntes, at præsentationen af lederuddannelsen var meget kraftfuld og overvældende.” – M.B.

  ”Hvor specielt var det ikke! Jeg elskede Bestyrelsesformandens afslutningstale. Så dybtfølt og rammende for fielden og medarbejderne. Vores fremtid er STOR, lys og eksplosiv.” – N.S.

  ”Wow, wow, wow! Hvilken aften. Jeg græd bogstavelig talt glædestårer over delen med lederuddannelsen. Det var smukt, og det vil virkelig ændre Scientologys verden. Det vil virkelig tage os til det næste niveau. Jeg er begejstret!” – T.C.

  ”Hele eventen var bare helt fantastisk. Mamma mia! Hvad kan jeg sige? Det var bare forbløffende! Der er ingen ord. Det er bare mere og mere. Ekspansion! Ekspansion! Ekspansion!” – M.L.

  ”Denne event viser, hvor meget der blev opnået på trods af de planetariske distraktioner. Vi vil opnå Scientologys mål. Generelt var det en storslået event! Vi har en utrolig fremtid, der er så lys, at det næsten er blændende! EPISK!” – J.F.

  ”Denne event var mere end spektakulær! Det var ikke bare vidunderligt at være sammen igen, men at høre om ekspansionen i de sidste flere år var fantastisk og inspirerende.” – D.S.

  ”Fænomenalt! Af en anden verden! LRH’s hensigt og formål er illustreret i denne event. Jeg er så glad for at være her med mine venner og Scientologister.” – G.H.

  ”LRH Fødselsdagsfejringen kunne ikke have været mere perfekt. Eventen fik det til at virke som om de sidste tre år slet ikke var nogen tid. Jeg kunne se fremtiden, og at vi ikke bare er tilbage til det normale, men bedre end nogensinde før.” – K.B.