BRINGER SCIENTOLOGY UD TIL HELE VERDEN

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Hvor Hollywoods guldalders fortid smelter sammen med vore dages mest avancerede teknologi for at skabe en bedre morgendag. Det er designet til global kommunikation på enhver tænkelig mediekanal – der er ganske enkelt intet, der kan sammenlignes med det her på Jorden.
BRIDGE PUBLICATIONS
Siden udgivelsen af de grundlæggende Dianetics og Scientology bøger og foredrag i 2007 er scientologer strømmet ind i deres kirker i større antal end nogensinde før. Efterspørgslen efter materialerne er vokset eksponentielt, og i takt med at medlemmerne kom igennem disse bøger og foredrag, voksede antallet af personer, der kom ind for at finde ud af mere om Scientology …
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
Scientology er en verdensreligion – bare 60 år gammel og med tilslutning fra millioner af mennesker. Vores universelle principper tilbyder oplysning og en dybere mening til enhver, uanset deres kultur eller religion. Og vi gør det på over 50 sprog. Millioner af mennesker rundt om i verden har – på hvert eneste af disse sprog – ganske enkelt opdaget, at ”Scientology virker”. Men at få vores religions materialer ud til alle disse folk i alle disse lande var en udfordring, vi var nødt til at klare.
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
Det nye 17.000 kvadratmeter store internationale disseminerings- og distributionscenter for Scientology Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes udelukkende af medarbejdere fra kirken. Det nye center fremstiller dissemineringsmaterialer til de mere end 10.000 Scientology kirker, missioner og tilknyttede grupper over hele verden og gør det muligt for disse organisationer at imødegå den enestående efterspørgsel efter Scientology service og programmer.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Golden Era Productions er Scientology Kirkens film- og lydstudie, der helliger sig at opretholde arven fra grundlæggeren L. Ron Hubbards audiovisuelle værker.

Eftersom Scientology kom til verden i begyndelsen af denne audiovisuelle tidsalder, forestillede Hubbard sig brugen af film som et stærkt medie til at kommunikere religionen til alle og enhver. Derfor skrev han film, der ville give folk en introduktion til Dianetics og Scientology, oplyse folk om kirkens tjenester og demonstrere religionens korrekte og standardmæssige udøvelse. Mens han instruerede de første af disse film, byggede han videre på filmindustriens mest avancerede teknikker og testede, udviklede og kodificerede banebrydende procedurer for filmkunst og lydoptagelser. Han skrev desuden undervisningsmaterialer om de audiovisuelle kunstformer til Kirkens medlemmer.

Siden Golden Era Productions blev etableret i 1978, har filmstudiet udviklet sig til et supermoderne produktionskompleks. Faciliteterne ligger på en 200 hektar stor ejendom i Riverside i Californien, og de omfatter en 7.400 kvadratmeter stor bygning med filmstudier samt flere andre med fremragende post-produktionslokaler. Et musik- og mixerstudie i verdensklasse. Et avanceret filmlaboratorium og studie til lydrestaurering, der er ledende inden for audiovisuel restaurering og bevarelse. Alt det og mere til er, hvor Golden Era Productions producerer Hubbards film og foredrag om Dianetics og Scientology såvel som audiovisuelle materialer for samfundsprogrammer, der er baseret på hans opdagelser. Og det hele gøres til de højeste tekniske og æstetiske standarder.