SCIENTOLOGY PRINCIPPER FOR VELSTAND

Ved at forstå og anvende grundlæggende Scientology principper kan du være sikker på at opnå overflod.

Vil du leve et komplet og lykkeligt liv og være fri? En større overflod gør livet mindre stressende og mere tilfredsstillende. Men hvordan kommer man frem til det? Svaret ligger i grundlæggende naturlove, og kurset Scientology principper for velstand giver en person de love, som gør det muligt at blive velstående, og det gør så, at man kan lykkes personligt. Ens overlevelse er vigtig for både en selv, ens familie og de, der er afhængige af en. At have og anvende grundprincipperne for velstand hjælper en med at hjælpe dem, man holder mest af.

På dette kursus vil du lære:

  • Hvordan man virkelig forstår penge, så man endelig kan rette sin opmærksomhed mod det, der virkelig tæller.
  • Hvad økonomi er.
  • Emnet ”udveksling” og hvordan det styrer ens sindstilstand og ens velstand.
  • De fire faktorer, du er nødt til at kende for at vinde.

Når du forstår grundprincipperne og kan bruge de redskaber, du lærer på dette kursus, kan du få fuld kontrol over din nuværende og fremtidige velstand.

”Medarbejderen kan tro, at hans løn kommer fra mystiske steder. Det gør den ikke. Den kommer fra hans egen personlige produktion.”

– L. Ron Hubbard

Dette kursus har helt klart opklaret nogle store forvirringer, som jeg havde om økonomi, hvilket har været en af de største barrierer, der stod i vejen for min succes. Jeg forstod det helt enkelt ikke, og da jeg ikke forstod det, kunne jeg ikke konfrontere det. Det føles som om, jeg har levet som en slave af denne forvirring, og nu er forvirringen væk. Det er meget befriende. Jeg kan se tingene meget klarere nu, og jeg er sikker på, at jeg kan opnå den levestandard, jeg altid har ønsket.” – E.K.

Det er sådan en lettelse at vide, hvordan jeg kan anvende specifikke værktøjer og få mit firma til at vokse. At vide at mit effektive kvalitetsarbejde inden for produktion og levering – i kombination med en positiv indstilling og en fornuftig anvendelse af ressourcer – vil hjælpe mig med at vinde, gør mig i stand til at se hele det store billede. Jeg har planer, som jeg planlægger at sætte i værk nu, så jeg kan blomstre og have fremgang og ikke bare ’klare mig’.” – V.J.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 4 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Scientology principper for velstand
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Din nærmeste Scientology organisation