HVORDAN MAN FÅR ET BEDRE FORHOLD TIL ANDRE

Ved hjælp af Scientology principper, der viser dig, hvordan man skaber oprigtige personlige relationer, kan man let opbygge og opretholde dem.

Der findes præcise og specifikke faktorer, som er fælles for alle forhold mellem mennesker, uanset om de angår familie eller forretninger, er tilfældige eller nære, korte eller af længere varighed. Når du kender disse elementer og ved, hvordan du skal bruge dem, kan du skabe affinitet, gensidig støtte og beundring, der resulterer i virkelig positive forhold.

Der er yderligere et præcist element, der er fælles for alle uenigheder eller ophidselser. Når du kender denne faktor og den nøjagtige formel for at anvende den, kan du løse enhver konflikt og genoprette harmoni og forståelse.

På dette kursus vil du lære:

  • Bestanddelene i forståelse – tre faktorer der er forbundne med hinanden og danner en trekant, du kan bruge i dit forhold til hvem som helst.
  • De trin, der skal udføres for at løse det at være rigtigt og forkert på den i et forhold, specielt når den påståede rigtighed truer med få alle til at lide skibbrud.
  • To regler for en lykkelig tilværelse.

Disse gennembrud i menneskelige forhold vil sammen med andre vigtige faktorer, som du vil lære på dette kursus, frembringe gensidig enighed, succes og glad sameksistens.

”At elske på trods af alt er hemmeligheden ved storhed. Og det kan meget vel være den største hemmelighed i dette univers.”

– L. Ron Hubbard

Dette kursus har gjort, at jeg virkelig føler mig udstyret til ikke blot at håndtere mine nuværende forhold til andre mennesker, men også reparere gamle forhold og skabe nye. Jeg føler, at jeg virkelig kender noget til emnet mennesket, og det ser ud til, at jeg faktisk kan håndtere mit liv!” – G.W.

Jeg lærte, hvordan jeg kan forbedre mit forhold til folk på alle områder – forretningspartnere, grupper, jeg arbejder sammen med, og også individuelt. Jeg lærte, hvordan jeg kan reparere ødelagte forhold, hvis jeg vælger at gøre det, og hvordan jeg kan hjælpe folk til at have ret, når de tilsyneladende tager fejl, uden at fordømme dem.” – A.H.

”Hold da op, det her kursus var virkelig noget, jeg havde brug for! Informationen er så komplet, at jeg nu slet ikke har nogen huller i min viden om andre mennesker og mit forhold til dem. Jeg kan med sikkerhed håndtere ethvert problem, og – bedre endnu, jeg kan arrangere min tilværelse sådan, at problemerne ikke dukker op i første omgang.” – V.C.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 4 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Hvordan man får et bedre forhold til andre
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Din nærmeste Scientology organisation