FORMLER FOR AT LEVE

Her er de bemærkelsesværdige Scientology gennembrud, som millioner har brugt til virkelig at håndtere situationer og klare sig godt i livet.

Hvis der er knas i forholdet mellem dig og andre mennesker, hvad gør du så? Hvis du har gæld, hvordan bør du så håndtere det? Hvis det går galt på jobbet, hvordan kan du så rette op på det? Der er nøjagtige formler for disse og alle andre situationer – præcise trin baseret på naturlove, der virker hver eneste gang.

Find ud af, hvordan du får fuld kontrol over enhver tilstand eller omstændighed. Lær de praktiske formler at kende, der kan ændre dårlige tilstande og styrke de gode.

På dette kursus vil du lære:

  • De love, der regulerer, hvor godt du overlever, og kan garantere en blomstrende, lykkelig fremtid.
  • Hvad statistikker er, og hvordan du kan bruge dem til at måle, hvor godt det går med enhver aktivitet, og forudsige, hvad der vil ske i fremtiden.
  • Tilstandsformlerne der styrer tilværelsen – praktiske trin, der kan forbedre enhver tilstand.

Når man kender og kan anvende dataene fra dette kursus, kan man få styr på tingene, hvor det går dårligt, og man kan styrke alt det, der går godt. Ens liv kan hæve sig til nye højder.

”Det er vitalt at forstå, at tilstandsformlerne eksisterer. De er uadskilleligt forbundne med enhver aktivitet i dette univers.”

– L. Ron Hubbard

Formler for at leve er et kursus, som enhver person må lave. Tidligere fiaskoer havde gjort, at jeg havde mistet en stor del af troen på mine evner til at få tingene til at lykkes, da jeg ikke vidste, præcis hvad jeg havde gjort, når tingene lykkedes, og hvad det var, der havde fået mig til at mislykkes. Denne mangel på viden havde holdt mig tilbage fra bedre muligheder og større risikoer. Nu, hvor jeg kender de nøjagtige trin, jeg skal tage for at forhindre fiasko og sikre succes, er jeg mere sikker på mine evner til at håndtere enhver situation, hvad enten det er en truende fiasko eller en øget succes. Jeg er klar til at kaste mig hovedkulds ud i livet!” – E.K.

Dette kursus var en utrolig stor hjælp. Det gav mig en ny måde at se på livet på. For det første opnår man den eneste sande overlevelse gennem overflod. Jeg havde altid set på livet som ’hvad jeg skulle bruge for lige at kunne klare mig’. For det andet, når man anvender disse formler i rækkefølge, trin for trin, så virker de hver gang. Jeg ved nu, at jeg har teknologien til at forbedre ethvert område i min tilværelse. Ikke mere noget med at skjule sig. Ikke flere gætterier.” – V.J.

Dette kursus var meget stærkt. Jeg lærte at starte med ingenting og få det til at vokse ubegrænset eller at tage noget, som var gået galt, og få rettet op på det eller at tage noget, som går godt, og få det til at gå endnu bedre. Hvem ville ikke gerne vide, hvordan man kan gøre det?” – J.P.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 4 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Formler for at leve
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Din nærmeste Scientology organisation