https://d1en0cs4s0ez90.cloudfront.net/hls/tv-scientology-ads/da/scientology-ad-decide-for-yourself_60sec_da/scientology-ad-decide-for-yourself_60sec_da.m3u8

ONLINE PERSONLIGHEDSTEST

Dit første trin er så enkelt som at starte på en gratis Personlighedstest.

DOWNLOAD SANGEN: SEE FOR YOURSELF

Nysgerrig om Scientology?

Du er ikke alene. Millioner af nysgerrige og lidenskabelige tilhængere rundt om i verden har hjulpet med at gøre Scientology til verdens yngste større religion. Vi stiller grundlæggende spørgsmål som: Hvad er dine mål? Hvorfor er du her? Hvad er du? Scientology har svarene på disse spørgsmål og flere. Scientology tilbyder en præcis vej til at tilvejebringe åndelig udvikling her og nu samt en måde at opnå dette på med absolut sikkerhed.

GET TO KNOW THE REAL YOU

Your first step to find out more can be as simple as a free personality test.

FIND YOUR NEAREST SCIENTOLOGY ORGANIZATION

Der er tusinder af Scientology kirker, missioner og grupper over hele verden.

DIANETICS & SCIENTOLOGY BOOKS

Dianetics and Scientology books contain fundamental principles about the mindspirit and life that you can put to use in improving your life right away.

BESØG DIN NÆRMESTE SCIENTOLOGY KIRKE
Kom ind og find selv ud af mere
Find automatisk min lokalitet »

Kom ind og find selv ud af mere

Den bedste måde at finde ud af mere er ved at besøge en Scientology Kirke. Her vil du lære mere om vores åndelige teknologi og de praktiske redskaber, du har brug for til at opnå et lykkeligere og mere tilfredsstillende liv.

Alle er velkomne.

VIDEOER FRA SCIENTOLOGY NETWORK
SE HVAD DER ER PÅ TV 

TAG EN GRATIS ONLINE PERSONLIGHEDSTEST

You are a unique individual with your own personality traits—some of these traits enable you to achieve great things in life, and others can seem to hold you back and ultimately stifle your true potential. Enter your information below to get started.
Info om beskyttelse af personlige oplysninger
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med, at du får lavet denne personlighedstest og får den vurderet. Du har også mulighed for at få mere information om Scientology. Dine oplysninger vil aldrig blive solgt eller på anden måde givet videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, skal du blot bruge linket i bunden af meddelelsen. Du er velkommen til at gennemgå vores databeskyttelsespolitik for at få nærmere oplysninger.
?

Både OCA-personlighedstesten og konsultationen, hvor du får udleveret resultatet, er gratis og uforpligtende. Det er simpelthen bare en virkelig god chance for at finde ud af mere om dig selv.

ONLINE PERSONLIGHEDSTEST

Tag en gratis Personlighedstest

Dit første skridt til at finde ud af mere kan være så simpelt som en gratis Personlighedstest.

I det meste af vores liv er vi blevet undervist i at tro, at personlighed er et genetisk træk, som ikke kan ændres, og at man bare må ”leve med det”. Det er simpelthen ikke sandt. Som millioner har lært det, kan du ændre din personlighed og blive en meget bedre og lykkeligere version af dig selv – en der ser livets udfordringer i øjnene og overvinder dem gennem viden og med lethed.

Lær dine stærke sider at kende, og find ud af, hvordan du kan forbedre dem, så du kan få mere ud af livet. Find ud af, hvordan din personlighed er afgørende for din evne til at omgås andre. Find de områder, der giver dig problemer, og opdag dit niveau af lykke, selvtillid og stabilitet med mere.

TAG DEN MEST NØJAGTIGE OG PÅLIDELIGE PERSONLIGHEDSTEST