DAVID MISCAVIGE
BESTYRELSESFORMANDEN FOR RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER
OG DEN KIRKELIGE LEDER AF SCIENTOLOGI RELIGIONEN

EN BIOGRAFI

David Miscavige er den kirkelige leder af Scientologi religionen. Fra sin position som Bestyrelsesformand for Religious Technology Center (RTC) bærer David Miscavige det endelige ansvar for at sikre den standardmæssige og rene anvendelse af L. Ron Hubbards teknologier Dianetik og Scientologi samt for at holde Scientologi virkende.

I denne egenskab har David Miscavige omdefineret begrebet ”religiøs leder,” så det passer til de opgaver, der skal udføres for at lede en virkeligt enestående, moderne religion – en religion der er født i det tyvende århundrede, og som har opnået et hidtil uset ekspansionsniveau i det enogtyvende århundrede, hvilket indebærer omkring 11.000 kirker, missioner og tilknyttede grupper på tværs af 167 nationer ... LÆS MERE »

MERE AF DAVID MISCAVIGES BIOGRAFI

DAVID MISCAVIGE:
VED RORET I EN TID MED EKSPANSION

Med åbningen af en ny type kirke i større byer har Scientologi fordoblet sin størrelse inden for de sidste fem år.


For at imødekomme den voldsomt stigende efterspørgsel efter Dianetik og Scientologi servicer og sociale programmer over hele verden og for at udnytte det 21. århundredes teknologiske fremskridt søsatte David Miscavige strategien med Ideelle Orger (forkortelse for ”organisationer”), der skulle omdanne alle Scientologi kirker til ideelle kirker og opnå det mål, som L. Ron Hubbard har sat for scientologer: en dag at skabe kirker der er indbegrebet af Scientologi teknologien, og hvor man kan hjælpe alle mennesker med at opnå åndelig frihed ... LÆS MERE »

DE SENESTE IDEELLE SCIENTOLOGI KIRKER, SOM DAVID MISCAVIGE HAR INDVIET

IDEELLE AVANCEREDE ORGANISATIONER SOM DAVID MISCAVIGE HAR INDVIET

DAVID MISCAVIGE:
EN HIDTIL USET VÆKST I SCIENTOLOGIS ÅNDELIGE HOVEDKVARTER

Intetsteds er Scientologi religionens ekspansion mere tydelig end på Flag, dens åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida. For at sikre at det vigtigste af Scientologis religiøse centre fortsætter med at kunne leve op til den voksende efterspørgsel efter kirkens ydelser, spænder det, der begyndte med en enkelt ejendom i 1975, nu over et kompleks bestående af omkring 50 bygninger inden for en radius på syv kilometer og med et samlet areal på 185.000 m² … LÆS MERE »

SKELSÆTTENDE BEGIVENHEDER
SKABER EN RENÆSSANCE FOR SCIENTOLOGI

Selvom man i Scientologis historie mange gange har forsøgt at gøre alle L. Ron Hubbards materialer tilgængelige på så mange sprog som muligt, har det været vanskeligt virkelig at få det gennemført. Hvad enten det drejede sig om begrænsningerne ... LÆS MERE »

DAVID MISCAVIGE
BRINGER SCIENTOLOGI UD TIL HELE VERDEN

Siden udgivelsen af de grundlæggende Dianetik og Scientologi bøger og foredrag i 2007 er scientologer strømmet ind i deres kirker i større antal end nogensinde før. Efterspørgslen efter materialerne er vokset eksponentielt, og i takt med at medlemmerne kom igennem disse bøger og foredrag, voksede antallet af personer, der kom ind for at finde ud af mere om Scientologi … LÆS MERE »