Oversigt over kurset: Integritet og ærlighed
SCIENTOLOGI VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET | Se alle kurser
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Integritet og ærlighed er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.
Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »
START NU »
Gå i gang med dit gratis online-kursus.

Integritet og ærlighed
Kursusoversigt

Hvad er det, der får folk til at trække sig tilbage fra at tage del i livet? Et sorgløst barn, der bliver reserveret og varsomt, når det bliver teenager. En succesfuld karrierekvinde, som går fra det ene forhold til det andet, lider af manglende selvsikkerhed. En pensioneret mand, der ser tilbage på sit liv og fortryder de valg, han har truffet.

Der findes en årsag til alle disse alt for almindelige situationer. Det er ikke bare ”noget der sker”, eller noget der er underlagt skæbnen. L. Ron Hubbard samlede et uhyre omfattende forskningsmateriale, som direkte omhandler og løser årsagerne til, at man trækker sig tilbage fra andre og mister sin integritet.

Han udviklede også en præcis metode, så man kan hjælpe folk med at genvinde deres sans for ærlighed og selvagtelse. Knuste drømme og anger over fortiden behøver ikke fortsat at trække folk ud af deres engagement i nutiden.

Der findes faktisk en mekanisme, som får folk til at trække sig tilbage fra forhold, fra familier, fra grupper og i særdeleshed fra deres drømme.

Man kan gøre noget ved den slags situationer. I dette hæfte og tilhørende kursus vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at genvinde deres integritet – og deres appetit på livet. Det er et nyt synspunkt på et gammelt problem, og det betyder, at man ikke længere behøver at sidde ude på sidelinjen og hjælpeløst se på andres kvaler. I stedet har man værktøj til sin rådighed, som grundigt løser op for den slags elendighed.