Oversigt: Assister ved sygdomme og skader
SCIENTOLOGI VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET | Se alle kurser
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Assister ved sygdom og skader er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.
Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »
START NU »
Gå i gang med dit gratis online-kursus.

Assister ved sygdom og skader
Kursusoversigt

Mennesker kommer nogen gange til skade i livet. Menneskekroppen udsættes for sygdom, skader og forskellige ulykker – hvad enten de sker tilfældigt eller forsætligt.

Fra tidernes morgen har religioner forsøgt at afhjælpe menneskers fysiske lidelser. Metoderne har spændt over alt fra bønner til håndspålæggelse, og det har givet grobund for en del overtro – i forsøg på at forklare den virkning, de ind imellem har haft. Men uanset hvilken metode, der er blevet brugt, har det været den gængse opfattelse, at ånden kan påvirke kroppen.

I dag anvendes lægevidenskab til at behandle kroppen, når der er noget galt med den. Men i den forbindelse overser man næsten fuldstændigt forholdet mellem det åndelige væsen og kroppen, og den virkning, førstnævnte har på sidstnævnte.

Det er en kendsgerning, at personen – efter at have fået den fornødne lægebehandling – selv har en enorm evne til at påvirke kroppen og dens velbefindende, eller mangel på samme.

L. Ron Hubbard har udviklet mange metoder, baseret på hans opdagelser, til at håndtere de mentale og åndelige sider af en persons fysiske besværligheder. Efterhånden som flere og flere teknikker blev udviklet, blev en ny teknologi taget i brug, som fik fællesbetegnelsen ”assister”.

Der er næsten ingen grænser for de måder, hvorpå assister kan bruges. De hjælper altid og giver tit mirakuløse resultater. I dag findes der assister i snesevis til en lang række lidelser, og dette kursus med tilhørende hæfte indeholder flere af de mest grundlæggende og mest brugte.