Scientologi Frivillige Hjælpere Kursus i studieteknologien, gratis online
SCIENTOLOGI VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET | Se alle kurser
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Studieteknologien er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.
Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »
START NU »
Gå i gang med dit gratis online-kursus.

Studieteknologien
Kursusoversigt

Overvej dette et øjeblik: Har nogen nogensinde under hele din skolegang eller dit uddannelsesforløb lært dig, hvordan du skulle studere noget?

I dag er der folk, der går ud af skolen ude af stand til at læse eller skrive på et niveau, der er godt nok til at bestride et arbejde eller klare sig i tilværelsen. Det er et enormt problem. Det er ikke fordi, fagene ikke kan læres; hvad man ikke underviser i er, hvordan man skal lære. Det er det manglende trin i al uddannelse.

L. Ron Hubbard fyldte dette gabende hul ved at komme med den første og eneste teknologi om, hvordan man studerer. Han opdagede de love, som indlæring er baseret på og udviklede brugbare metoder, som alle kan anvende. Han kaldte faget ”studieteknologi”.

Denne teknologi giver en forståelse af det grundlæggende i at lære og giver nøjagtige måder at overvinde alle de faldgruber, man kan løbe ind i, mens man studerer.

Studieteknologi drejer sig ikke om hurtiglæsning eller hukommelsestricks. Disse har ikke vist sig at forbedre éns evne til at forstå, det man studerer, eller forbedre éns læse- og skrivefærdigheder. Studieteknologien gør én i stand til at forstå et emne, så man kan anvende det.

Her er kun medtaget en lille del af alt, hvad studieteknologien, som L. Ron Hubbard udviklede, omfatter. Alligevel er der i denne korte oversigt grundlæggende ting, som du kan bruge til at opnå et mere effektivt studieforløb. Med denne teknologi kan du lære ethvert emne, og det kan alle andre også.