SCIENTOLOGI I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGION I DET 21. ÅRHUNDREDE

EN MEGA IDEEL ORG FOR MILANO HILSER HELE VERDEN

MILANO, ITALIEN31. OKTOBER 2015

Tusinder samles for at feste i Italiens kultur- og modemekka, der nu er hjem for verdens største Ideelle Scientologi Organisation.

find ud af mere

ET NARCONON-CENTER ÅBNER PÅ EN SMUK BJERGTOP I OJAI, CALIFORNIEN

OJAI, CALIFORNIEN, USA13. SEPTEMBER, 2015

Den imponerende 17 hektar store ejendom er som en afsondret juvel omgivet af en udsigt, der synes at strække sig for evigt, og her kan Narconons rehabiliteringsprogram leveres til kunstnere og samfundsledere. Indvielsen den 13. september blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

NARCONON LATINAMERIKA PÅTAGER SIG OPGAVEN MED AT HÅNDTERE DET PRESSERENDE BEHOV FOR REHABILITERING AF STOFMISBRUGERE I 21 LANDE

VILLA VICTORIA, MEXICO12. SEPTEMBER 2015

En idyllisk hacienda på 1,6 hektar åbner i Villa Victoria, Mexico, hvor den vil fungere som hjem for det nye kontinentale Narconon Latinamerika – og de tager ivrigt udfordringen op fra en region, der har hårdt brug for effektiv rehabilitering af stofmisbrugere. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

PRÆSENTATIONEN AF DET KONTINENTALE NARCONON-CENTER I ENGLAND BEBUDER EN HELT NY ÆRA MED REHABILITERING AF STOFMISBRUGERE

EAST SUSSEX, STORBRITANNIEN5. SEPTEMBER 2015

Håbet ankommer til det landlige East Sussex med åbningen af et dynamisk Narconon-center, som er beregnet til både at rehabilitere dem, der er afhængige af stoffer, og uddanne den næste generation af Narconon-specialister i rehabilitering, mens det hjælper England med at slippe af med den udbredte brug af stoffer. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

NYT NARCONON-CENTER FOR EUROPA BRINGER LØSNINGER PÅ STOFMISBRUG TIL DANMARK – OG RESTEN AF EUROPA

ARRESØ, DANMARK5. SEPTEMBER 2015

Rækken af indvielser af kontinentale Narconon-centre begyndte denne måned i Danmark. Bygningen er på 6.000 kvadratmeter og ligger i idylliske og fredelige omgivelser, der er ideelle for dem, der gerne vil ud af et ødelæggende misbrug af rusmidler. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

30 ÅR MED IAS, DER HAR SKABT FORBEDRINGER I HELE VERDEN

EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN17.-19. OKTOBER 2014

Det hele begyndte i 1984, en tid hvor Scientologi kun fandtes i 39 nationer i verden. Tredive år senere kommer medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer (IAS) fra 130 lande i hele Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika og Australien, og det styrker kirkens position som den eneste verdensreligion, der er dukket op i det 20. århundrede, og som stadig klarer sig fint i det 21. århundrede.

find ud af mere

SCIENTOLOGI KIRKEN INDVIER HISTORISK BYGNING VED DERES ÅNDELIGE HOVEDKVARTER

CLEARWATER, FLORIDA 29. JUNI 2014

Over 4.000 scientologer forsamledes i Clearwater, Florida, den 29. juni for at markere indvielsen af den historiske Coachman-bygning. Den historiske bygning er nu omdannet til center for religiøs undervisning og åndelig vejledning for over 2.000 medarbejdere, der står for leveringen af religiøse servicer ved Flag Landbasen, det internationale åndelige hovedkvarter for Scientologi.

find ud af mere

SCIENTOLOGI MOTORSKIBET FREEWINDS FEJRER 25 ÅR MED HUMANITÆRT BEREDSKAB

CARIBIEN21. JUNI 2014

Lørdag den 14. juni om aftenen kunne man se fyrværkeri over St. Kitts Bay, da Scientologi motorskibet Freewinds stævnede ud på sit 25-års jubilæumskrydstogt.

find ud af mere

DEN NYE IDEELLE ORGANISATION MIDT I AUSTRALIENS HAVNEBY

SYDNEY, AUSTRALIEN3. MAJ 2014

Den 3. maj om aftenen fyldte 2.500 scientologer fra hele Australien Castlereagh Street for at indvie Scientologi kirkens nye Ideelle Organisation (Ideelle Org) i havnebyen.

find ud af mere

EN LRH DRØM GJORT TIL VIRKELIGHED: DEN IDEELLE PACIFICA BRIDGE

LOS ANGELES, CALIFORNIEN8. MARTS 2014

Tre indvielsesbånd faldt samtidig Et for indvielsen af den ideelle Amerikanske Saint Hill Organisation Et andet for den ideelle Avancerede Organisation i Los Angeles. Og endnu et for at markere færdiggørelsen af den ideelle Pacifica Bridge – hver org i sig selv en ideel mønster-org.

find ud af mere

INDVIELSEN AF EUROPAS IDEELLE INDGANGSPORT TIL OT

KØBENHAVN15. FEBRUAR 2014

Udsmykningen med masser af flag. Farverne fra mere end 30 europæiske landes flag bølgede i den danske vinterbrise. Og tusinder af scientologer, som talte 27 sprog, var samlet til fejringen.

find ud af mere

FEJRER 2013: ÅRET MED STORSLÅEDE BEDRIFTER

CLEARWATER, FLORIDA 1. JANUAR 2014

Scientologis nytårsevent, der blev afholdt i Clearwater i Florida, var afslutningen på et år, som kun kan beskrives som det mest monumentale nogensinde for Scientologi.

find ud af mere

DEN IDEELLE ORG VED INDGANGEN TIL DEN KINESISKTALENDE VERDEN

KAOHSIUNG, TAIWAN7. DECEMBER 2013

Den 7. december 2013, midt i en eksplosion af konfetti og under en sky af balloner, lød bifaldet fra en folkemængde på over 4.000, da båndet blev klippet over den første Scientologi kirke i Taiwan og den første Ideelle Org i Asien.

find ud af mere

SCIENTOLOGER FRA 172 NATIONER ERKLÆRER: VI ER IAS!

CLEARWATER, FLORIDA30. NOVEMBER 2013

En ridder på en hvid hingst. Et militærorkester med trommer og sækkepiber. Mere end 6.500 scientologer, der repræsenterede omkring 50 nationer, gik ind i den store sal for at fejre.

find ud af mere

EN HYLDEST TIL DEM DER MULIGGJORDE SCIENTOLOGIS KATEDRAL

CLEARWATER, FLORIDA 25. NOVEMBER 2013

”Bygningen af alle store katedraler begyndte med at en enkelt sten blev lagt. Den opbyggende enhed af et betydeligt samfund er individet.” – L. Ron Hubbard

Og således blev Scientologi religionens katedral for det 21. århundrede – den nye Flag bygning i Clearwater i Florida – bygget ved hjælp af bidrag fra individuelle scientologer fra 94 lande og blev åbnet den 17. november 2013.

find ud af mere

SCIENTOLOGIS MAJESTÆT: VORES 21. ÅRHUNDREDES KATEDRAL

CLEARWATER, FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

10.273 scientologer. En perfekt placeret sløjfe. En scene til ceremonien. Velkommen til at sætte kronen på værket på toppen af Broen. ”Mine med-scientologer, det bedste på planeten venter jer. Dørene til jeres Flag bygning er åbne, og jeg inviterer jer officielt til at træde over dørtærsklen til en helt ny verden.” – mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center

find ud af mere

TEKNOLOGIENS GULDALDER FASE II: SCIENTOLOGI BROEN TIL FULDKOMMEN FRIHED

CLEARWATER I FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

Dette var det mest storslåede øjeblik i vores historie.

Den største samling af scientologer nogensinde.

Tre episke eventer: en uforlignelig og banebrydende syv-timers briefing fra mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

find ud af mere

NEPAL INDVIER SIT NATIONALE NARCONON
NARKOAFVÆNNINGSCENTER PÅ HUBBARDS PEAK

KATHMANDU, NEPAL20. SEPT. 2013

Den 20. september 2013 blev et nyt narkoafvænningscenter indviet i Kathmandu i Nepal. Åbningen af dette nye supermoderne center blev muliggjort af et generøst bidrag fra Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

SCIENTOLOGI KIRKE ÅBNER DØRENE OG BYDER VELKOMMEN TIL BEFOLKNINGEN FRA TRE STATER

CINCINNATI, OHIOFEBRUAR 25. 2012

Scientologi Kirken i Cincinnati fejrede åbningen af sit nye store hjem den 25. februar. Over tusind scientologer deltog i indvielsen sammen med embedsmænd fra staten, amtet og byen.

find ud af mere

SCIENTOLOGI KIRKEN INDVIER NY KIRKE I CALIFORNIENS HOVEDSTAD

SACRAMENTO, CALIFORNIENDEN 28. JANUAR 2012

Californiens hovedstad kunne lørdag den 28. januar fejre åbningen af Scientologi Kirken Sacramento. Indvielsesceremonien blev overværet af mere end 2.500 scientologer, gæster samt lokale, statslige og nationale embedsmænd.

find ud af mere

HAMBORG INDVIER EN NY IDEEL SCIENTOLOGI KIRKE I TYSKLAND

HAMBORG, TYSKLAND21. JANUAR 2012

Lørdag d. 21. januar åbnede Scientologi Kirken Hamborg sine døre til byen ved et åbningsarrangement med deltagelse af 1.500 scientologer og gæster. Åbningen markerede afslutningen på en gennemgribende ombygning af den syv etager høje bygning, så den nu er en ideel Scientologi kirke, hvor man bedre kan imødekomme de behov, som både Hamborgs voksende kreds af scientologer samt det omgivende samfund har.

find ud af mere