SCIENTOLOGI I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGION I DET 21. ÅRHUNDREDE

En magisk velkomst til Miamis nye Scientology kirke

MIAMI, FLORIDA, USA29. APRIL 2017

Den nye Scientology kirke i ”Den magiske by”, Miami, åbner sine døre for frihed og frivilligt arbejde i byens kulturelle centrum.

find ud af mere

Scientologi bringer fred og skaber en civilisation: Scientologi kirken siger farvel til et år med grænseløs vækst og resultater

LOS ANGELES, CALIFORNIEN31. DECEMBER 2016

Nytårsfesten fejrede en bølge af nye kirker og bød på et stort opbud af bedrifter inden for alle religionens virkefelter i de sidste 12 måneder.

find ud af mere

Velkommen til Scientology Media Productions: Det imponerende kommunikations-hovedkvarter for religion åbner sine døre for hele verden

LOS ANGELES, CALIFORNIEN28. MAJ 2016

Kirkens avancerede multi-platform i det fuldstændig genskabte og restaurerede spillefilms- og tv-studie blev søsat den 28. maj i Hollywood, hvor den leverede budskabet om virkelig hjælp – overalt.

find ud af mere

En mega Ideel Org for Milano hilser hele verden

MILANO, ITALIEN31. OKTOBER 2015

Tusinder samles for at feste i Italiens kultur- og modemekka, der nu er hjem for verdens største Ideelle Scientologi Organisation.

find ud af mere

Et Narconon-center åbner på en smuk bjergtop i Ojai, Californien

OJAI, CALIFORNIEN, USA13. SEPTEMBER 2015

Den imponerende 17 hektar store ejendom er som en afsondret juvel omgivet af en udsigt, der synes at strække sig for evigt, og her kan Narconons rehabiliteringsprogram leveres til kunstnere og samfundsledere. Indvielsen den 13. september blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

Narconon Latinamerika påtager sig opgaven med at håndtere det presserende behov for rehabilitering af stofmisbrugere i 21 lande

VILLA VICTORIA, MEXICO12. SEPTEMBER 2015

En idyllisk hacienda på 1,6 hektar åbner i Villa Victoria, Mexico, hvor den vil fungere som hjem for det nye kontinentale Narconon Latinamerika – og de tager ivrigt udfordringen op fra en region, der har hårdt brug for effektiv rehabilitering af stofmisbrugere. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

Nyt Narconon-center for Europa bringer løsninger på stofmisbrug til Danmark – og resten af Europa

ARRESØ, DANMARK5. SEPTEMBER 2015

Rækken af indvielser af kontinentale Narconon-centre begyndte denne måned i Danmark. Bygningen er på 6.000 kvadratmeter og ligger i idylliske og fredelige omgivelser, der er ideelle for dem, der gerne vil ud af et ødelæggende misbrug af rusmidler. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

Præsentationen af det kontinentale Narconon-center i England bebuder en helt ny æra med rehabilitering af stofmisbrugere

EAST SUSSEX, STORBRITANNIEN5. SEPTEMBER 2015

Håbet ankommer til det landlige East Sussex med åbningen af et dynamisk Narconon-center, som er beregnet til både at rehabilitere dem, der er afhængige af stoffer, og uddanne den næste generation af Narconon-specialister i rehabilitering, mens det hjælper England med at slippe af med den udbredte brug af stoffer. Åbningen blev muliggjort gennem generøse bidrag fra medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer.

find ud af mere

30 år med IAS, der har skabt forbedringer i hele verden

EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN17. OKTOBER 2014

Det hele begyndte i 1984, en tid hvor Scientologi kun fandtes i 39 nationer i verden. Tredive år senere kommer medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer (IAS) fra 130 lande i hele Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika og Australien, og det styrker kirkens position som den eneste verdensreligion, der er dukket op i det 20. århundrede, og som stadig klarer sig fint i det 21. århundrede.

find ud af mere

Scientologi Kirken indvier historisk bygning ved deres åndelige hovedkvarter

CLEARWATER, FLORIDA 29. JUNI 2014

Over 4.000 scientologer forsamledes i Clearwater, Florida, den 29. juni for at markere indvielsen af den historiske Coachman-bygning. Den historiske bygning er nu omdannet til center for religiøs undervisning og åndelig vejledning for over 2.000 medarbejdere, der står for leveringen af religiøse servicer ved Flag Landbasen, det internationale åndelige hovedkvarter for Scientologi.

find ud af mere

Scientologi motorskibet Freewinds fejrer 25 år med humanitært beredskab

CARIBIEN21. JUNI 2014

Lørdag den 14. juni om aftenen kunne man se fyrværkeri over St. Kitts Bay, da Scientologi motorskibet Freewinds stævnede ud på sit 25-års jubilæumskrydstogt.

find ud af mere

Den nye Ideelle Organisation midt i Australiens havneby

SYDNEY, AUSTRALIEN3. MAJ 2014

Den 3. maj om aftenen fyldte 2.500 scientologer fra hele Australien Castlereagh Street for at indvie Scientologi kirkens nye Ideelle Organisation (Ideelle Org) i havnebyen.

find ud af mere

En LRH drøm gjort til virkelighed: Den ideelle Pacifica Bridge

LOS ANGELES, CALIFORNIEN 8. MARTS 2014

Tre indvielsesbånd faldt samtidig Et for indvielsen af den ideelle Amerikanske Saint Hill Organisation Et andet for den ideelle Avancerede Organisation i Los Angeles. Og endnu et for at markere færdiggørelsen af den ideelle Pacifica Bridge – hver org i sig selv en ideel mønster-org.

find ud af mere

Indvielsen af Europas ideelle indgangsport til OT

KØBENHAVN15. FEBRUAR 2014

Udsmykningen med masser af flag. Farverne fra mere end 30 europæiske landes flag bølgede i den danske vinterbrise. Og tusinder af scientologer, som talte 27 sprog, var samlet til fejringen.

find ud af mere

Fejrer 2013: Året med storslåede bedrifter

CLEARWATER, FLORIDA 1. JANUAR 2014

Scientologis nytårsevent, der blev afholdt i Clearwater i Florida, var afslutningen på et år, som kun kan beskrives som det mest monumentale nogensinde for Scientologi.

find ud af mere

Den Ideelle Org ved indgangen til den kinesisktalende verden

KAOHSIUNG, TAIWAN7. DECEMBER 2013

Den 7. december 2013, midt i en eksplosion af konfetti og under en sky af balloner, lød bifaldet fra en folkemængde på over 4.000, da båndet blev klippet over den første Scientologi kirke i Taiwan og den første Ideelle Org i Asien.

find ud af mere

Scientologer fra 172 nationer erklærer: Vi er IAS!

CLEARWATER, FLORIDA 30. NOVEMBER 2013

En ridder på en hvid hingst. Et militærorkester med trommer og sækkepiber. Mere end 6.500 scientologer, der repræsenterede omkring 50 nationer, gik ind i den store sal for at fejre.

find ud af mere

Teknologiens Guldalder fase II: Scientologi Broen til Fuldkommen Frihed

CLEARWATER, FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

Dette var det mest storslåede øjeblik i vores historie.

Den største samling af scientologer nogensinde.

Tre episke eventer: en uforlignelig og banebrydende syv-timers briefing fra mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

find ud af mere

Scientologis majestæt: Vores 21. århundredes katedral

CLEARWATER, FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

10.273 scientologer. En perfekt placeret sløjfe. En scene til ceremonien. Velkommen til at sætte kronen på værket på toppen af Broen. ”Mine med-scientologer, det bedste på planeten venter jer. Dørene til jeres Flag bygning er åbne, og jeg inviterer jer officielt til at træde over dørtærsklen til en helt ny verden.” – mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center

find ud af mere

Scientologi kirke åbner dørene og byder velkommen til befolkningen fra tre stater

CINCINNATI, OHIO25. FEBRUAR 2012

Scientologi Kirken i Cincinnati fejrede åbningen af sit nye store hjem den 25. februar. Over tusind scientologer deltog i indvielsen sammen med embedsmænd fra staten, amtet og byen.

find ud af mere

Scientologi kirken Indvier ny kirke i Californiens hovedstad

SACRAMENTO, CALIFORNIEN28. JANUAR 2012

Californiens hovedstad kunne lørdag den 28. januar fejre åbningen af Scientologi Kirken Sacramento. Indvielsesceremonien blev overværet af mere end 2.500 scientologer, gæster samt lokale, statslige og nationale embedsmænd.

find ud af mere

Hamborg indvier en ny ideel Scientologi kirke i Tyskland

HAMBORG, TYSKLAND21. JANUAR 2012

Lørdag d. 21. januar åbnede Scientologi Kirken Hamborg sine døre til byen ved et åbningsarrangement med deltagelse af 1.500 scientologer og gæster. Åbningen markerede afslutningen på en gennemgribende ombygning af den syv etager høje bygning, så den nu er en ideel Scientologi kirke, hvor man bedre kan imødekomme de behov, som både Hamborgs voksende kreds af scientologer samt det omgivende samfund har.

find ud af mere

Båndene klippes for en ny Scientologi kirke i det nordvestlige USA

SEATTLE, WASHINGTON24. JULI 2010

On July 24, 2010, over sixteen hundred Scientologists and their guests packed the street in front of 300 West Harrison in Seattle for the opening of the new Church of Scientology of Washington, a milestone for the congregation formed 54 years ago.

find ud af mere

En ny Ideel Scientologi kirke bydes velkommen til historisk bygning i Rosernes by

PASADENA, CALIFORNIEN18. JULI 2010

Den 18. juli 2010 fyldte over fire tusind scientologer og deres gæster gaden uden for 35 South Raymond Avenue i hjertet af Pasadenas gamle bydel i anledning af indvielsen af den nye Scientologi kirke i Rosernes by. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og Scientologi religionens kirkelige leder, talte til forsamlingen og indviede den historiske 5.500 m² store bygning, idet han kaldte den ”en helt ny type Scientologi organisation – som man tidligere kun havde drømt om i denne by.”

find ud af mere

Den nye nationale organisation for Mexico åbner sine døre i paladsernes stad

MEXICO CITY, MEXICO10. JULI 2010

Den nationale Scientologi kirke i Mexico åbnede sine døre i paladsernes stad den 10. juli 2010. Se videoen fra indvielsen, og læs om den første Ideelle Scientologi kirke i Latinamerika.

find ud af mere

Los Angeles klipper snoren for en ny Ideel Scientologi kirke

LOS ANGELES, CALIFORNIEN 24. APRIL 2010

Verdens første Scientologi kirke, der blev stiftet i 1954, var med i det globale katalog over ideelle Scientologi kirker den 24. april 2010. Seks tusind medlemmer, gæster og embedsmænd fra Los Angeles-området var på plads, da David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og den kirkelige leder af Scientologi religionen, forrettede ceremonien for den nye kirke.

find ud af mere

Et multikulturelt samfund byder velkommen til det nye livsforbedringscenter i Johannesburg

JOHANNESBURG, SYDAFRIKA26. MARTS 2010

Traditionel afrikansk musik indledte indvielsen af et nyt Scientologi livsforbedringscenter den 26. marts 2010, og tusind universitetsstuderende, lokale og nationale ledere, kunstnere og lokale scientologer fyldte Station Street i Johannesburg ved denne lejlighed.

find ud af mere

Nye kirker i kulturelle centrer

CLEARWATER, FLORIDA1. MARTS 2010

Ved en international event, der fejrede grundlæggeren af Scientologi, L. Ron Hubbards, fødselsdag i marts 2010, afslørede David Miscavige, der er den kirkelige leder af Scientologi religionen, den seneste parade af nye ideelle Scientologi kirker.

find ud af mere

LAS VEGAS, NEVADA6. FEBRUAR 2010

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og Scientologi religionens kirkelige leder, forestod indvielsen af Scientologi kirken og Celebrity Center i Las Vegas den 6. februar 2010 og bød de fremmødte scientologer og gæster velkommen til deres nye kirke. Han blev modtaget med et meget stort bifald af indvielsens deltagerne for sin indsats i forbindelse med etableringen af kirken i Las Vegas.

find ud af mere

En ny Scientologi kirke åbner i Québec City

QUÉBEC, CANADA30. JANUAR 2010

Femten hundrede scientologer og deres gæster fra hele Canada og USA fyldte gaden foran 665 rue Saint-Joseph i hjertet af Nouvo Saint-Roch distriktet i den nedre del af Québec City for at overvære indvielsen af Scientologi kirken i Québec/Eglise de Scientologie de Québec den 30. januar 2010.

find ud af mere

Den Første afdeling af Scientologi Kirkerne for Europa åbner i Bruxelles

BRUXELLES, BELGIEN23. JANUAR 2010

Næsten 1.000 scientologer og deres gæster fra hele Europa deltog i indvielsen af Bruxelles-afdelingen af Scientologi Kirkerne for Europa den 23. januar 2010. En repræsentant for Church of Scientology International, moderkirken for Scientologi religionen, forrettede ceremonien, der blev afholdt i den historiske bygning fra det tidlige 20. århundrede på Waterloo Boulevard 100-103.

find ud af mere

Ny Scientologi kirke i Washington, D.C.’s ”Kirkegade”

WASHINGTON, D.C.31. OKTOBER 2009

David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og Scientologi religionens kirkelige leder, indviede det nye hjem for den stiftende Scientologi kirke i Washington, D.C., den 31. oktober 2009, og kaldte dagen ”historisk i enhver henseende”.

find ud af mere

En ny Scientologi kirke i den evige stad

ROM, ITALIEN24. OKTOBER 2009

Den 24. oktober 2009 åbnede den nye Scientologi kirke i Rom i Casalotti di Boccea-distriktet i den evige stad. Mere end 6.000 scientologer og deres gæster kom fra hele Italien og omgivende lande for at fejre indvielsen af denne storslåede nye kirke med sit 6.500 kvadratmeter store hjemsted i et parkområde på over 11 hektar.

Den nye kirke markerer den største udvidelse til dato for Scientologi i dens 30-årige historie i Italien, og den vil tjene menigheden i det centrale Italien og andre dele af Middelhavsområdet.

find ud af mere

USA’s musikby ønsker vores Scientologi Kirke
og Celebrity Center velkommen

NASHVILLE, TENNESSEE25. APRIL 2009

Ved åbningen af den nye Scientologi Kirke og Celebrity Center Nashville, den 25. april 2009, blot halvanden kilometer fra ”Musikgaden,” mødtes scientologer fra hele regionen. Til stede var også mange lokale honoratiores, beboere og Hollywood-berømtheder. Blandt deltagerne sås Grammy-vinderen, komponisten og musikeren Mark Isham og skuespillerne Anne Archer og Jenna Elfman.

find ud af mere

Ny Scientoligi kirke i Enstjerne-staten

DALLAS, TEXAS11. APRIL 2009

Scientologi Kirken Dallas, der ligger i Irving i hjertet af byområdet Dallas-Fort Worth, åbnede dørene den 11. april 2009. David Miscaviges tilstedeværelse understregede dagens vigtighed.

find ud af mere

MALMØ, SVERIGE4. APRIL 2009

David Miscavige indviede endnu en europæisk Scientologi kirke den 4. april 2009 i den svenske havneby Malmø.

Publikum kom tilrejsende fra 32 lande, heriblandt England, Belgien, Frankrig, Tyskland, Rusland, Israel, Irak og Uganda. De samledes for at fejre en historisk dag: indvielsen af en Scientologi kirke på over 6.500 m², erhvervet, designet og åbnet i løbet af mindre end seks måneder.

find ud af mere

Fort Harrison fuldt ud restaureret

CLEARWATER, FLORIDA 14. MARTS 2009

Mere end 6.000 scientologer fra over 50 nationer fyldte gader og fortove i Fort Harrison Avenue den 14. marts 2009, da Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, David Miscavige, klippede snoren og indviede Fort Harrison – det nyligt istandsatte vartegn i Clearwater, Florida.

find ud af mere

En ledestjerne for frihed i Tysklands hovedstad

BERLIN, TYSKLAND13. JANUAR 2007

Scientologer og gæster fra 31 nationer var samlet den 13. januar 2007 for at indvie Scientologi Kirken Berlins nye imponerende bygning. Den seks etager høje bygning i glas og stål, som er et kendt arkitektonisk vartegn i bydelen Charlottenburg på hjørnet af Otto-Suhr-Allee og Cauer Strasse, inkluderer et omfattende audiovisuelt informationscenter om Scientologiens anskuelser og udøvelser, dens grundlægger L. Ron Hubbard og kirkens verdslige opsøgende virksomhed til bekæmpelse af stofmisbrug, analfabetisme, kriminalitet, moralsk forfald og krænkelser af menneskerettighederne.

find ud af mere

Scientologi i centrum
af den engelsktalende verden

LONDON, STORBRITANNIEN22. OKTOBER 2006

Scientologi kirken i Storbritannien, der ligger ved Queen Victoria Street i Londons kulturelle centrum, tiltrak over 3.000 scientologer, Londonborgere og øvrighedspersoner fra alle kontinenter, til dens indvielse i oktober 2006. At indvielsen af den nye kirke blev foretaget af David Miscavige, Bestyrelsesformand for Religious Technology Center og Scientologi religionens kirkelige leder, viste begivenhedens vigtighed.

Æresgæster, der deltog i indvielsen, havde alle arbejdet sammen med scientologer inden for kommunale eller humanitære aktiviteter, inklusive kommandør Kevin Hurley, London Citys Politi; den ærede Ian Lauder, Londons oldermand; og den ærværdige Iftikhar Ayaz, De Forenede Nationers permanente fredsudsending og repræsentant for FN’s Menneskerettighedskommission.

find ud af mere

New York: Den nye Scientologi kirke i ”The Big Apple”

NEW YORK26. SEPTEMBER 2004

Scientologi kirken i New York City, som ligger lige ved Times Square, var en gave fra Den Internationale Forening af Scientologer til befolkningen i New York i anerkendelse af deres mod og ånd, da de stod over for World Trade Center-katastrofen i 2001.

find ud af mere

Den nationale kirke i Spaniens kulturelle hjerte

MADRID, SPANIEN18. SEPTEMBER 2004

I september 2004 åbnede den nationale Scientologi kirke i hjertet af Madrid i overværelse af 6.000 mennesker, der var samlet for at fejre den nye kirke. Spanien var engang højsædet for religiøs undertrykkelse, men bød nu velkommen til Scientologi med honoratiores inden for religion, folkeret og menneskerettigheder, som alle forkyndte, at Scientologi er håbet for deres land.

find ud af mere

Et vartegn ved Golden Gate-broen

SAN FRANCISCO, CALIFORNIEN29. NOVEMBER 2003

Den 29. november 2003 åbnede David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og kirkelig leder af Scientologi religionen, officielt dørene til den nye Scientologi kirke i San Francisco. David Miscavige, der talte til 2.500 scientologer og gæster, indviede den restaurerede Transamerica-bygning, et vartegn i hjertet af San Franciscos centrum, med henblik på en ny æra med åndelig aktivitet.

find ud af mere

En ny kirke i civilisationens vugge

JOHANNESBURG, SYDAFRIKA2. NOVEMBER 2003

Da han indviede den første ideelle Scientologi kirke på det afrikanske kontinent, henvendte David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center og Scientologi religionens kirkelige leder, sig til sydafrikanske scientologer og ærede gæster ved indvielsen af den nye Scientologi kirke i Johannesburg, den 2. november 2003.

find ud af mere