Oversigt over kurset: Forståelse
SCIENTOLOGI VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET | Se alle kurser
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Forståelse er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.
Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »
START NU »
Gå i gang med dit gratis online-kursus.

Forståelse
Kursusoversigt

Boghandlerens hylder med selvhjælpsbøger, radio og tv for ikke at tale om dem, der prædiker selvhjælp på foredragsturneer, tilbyder alle, et utal af løsninger til at forstå livet. Alligevel virker det ikke som om den uendelige strøm af vanskeligheder, mennesket har, løser sig.

På dette kursus og det tilhørende hæfte går L. Ron Hubbard dybere end alle disse ”løsninger” og fremlægger den grundlæggende viden om, hvad forståelse rent faktisk er sammensat af.

Hvad kan du bruge den viden til? Ved at vide hvad forståelse i virkeligheden er, er du også i besiddelse af værktøjerne til at klare selve livet. Det betyder, at du har værktøjet til at udvide din forståelse af omtrent alting – også de mennesker, du kender og kommer i kontakt med.

Med denne viden bliver du i stand til at hjælpe andre som oplever besværet med misforståelser, forskellige synspunkter, ødelagte forhold og anden dårligdom, der gør menneskers tilværelse til en kæde af vedvarende besværligheder. Du lærer, hvad forståelse består af, hvordan disse bestanddele indbyrdes hænger sammen og giver forståelse. Bruger du de færdigheder, du opnår gennem at studere disse grundelementer, vil du kunne hjælpe andre til igen at forstå deres medmennesker og den verden, de lever i.

Selvom kun en del af den samlede teknologi Hubbard udviklede er medtaget her, er det nok til at ændre den måde, du takler livet på. Og bruger du det, vil det hjælpe dig til at blomstre overalt, når du har med mennesker at gøre.

Når mangel på forståelse i virkeligheden er kilden til menneskers problemer, forestil dig så potentialet uden denne forhindring. De millioner af mennesker, der bruger denne viden, når højder, de engang kun drømte om – og er virkelig i stand til at hjælpe andre med også at gøre det.