Oversigt over kurset: Børn
SCIENTOLOGI VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET | Se alle kurser
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Børn er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.
Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »
START NU »
Gå i gang med dit gratis online-kursus.

Børn
Kursusoversigt

Hvordan man opdrager et lykkeligt og sundt barn, er ikke noget flertallet af forældre har lært. I virkeligheden er der mange, der begår den ene fejltagelse efter den anden hele vejen gennem processen, om end det er med de bedste intentioner. Derfor er det også alt for almindeligt at finde familier, der ikke er lykkelige, med konstante gnidninger mellem forældre og børn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk kan man blive helt fri for det. L. Ron Hubbard udviklede mange måder til at få det bedste frem i et barn – og dets forældre. På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du læse om nogle af disse metoder, og opdage, hvordan det kan lade sig gøre at opdrage et barn uden at nedbryde dets vilje, hvordan éns barn gerne vil yde sit til familien, og hvordan man hjælper barnet til hurtigt at komme over dagligdagens forstyrrelser og traumatiske oplevelser, som tilværelsen byder på.

At opdrage børn burde være en fornøjelse. Og det kan det være. Faktisk kan det være det, der giver én mest af alle menneskelige oplevelser. Bruger man de principper, man finder i Scientologi om opdragelsen af børn, er det muligt at sikre, at de er glade, kærlige og arbejdsomme, og at de bliver værdifulde deltagere i det samfund, de lever i.