Oversigt over kurset: Årsagen til undertrykkelse
SCIENTOLOGI VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET | Se alle kurser
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Årsagen til undertrykkelse er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.
Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »
START NU »
Gå i gang med dit gratis online-kursus.

Årsagen til undertrykkelse
Kursusoversigt

Hvorfor er nogle mennesker oftere syge end andre? Hvorfor er nogen tit udsat for ulykker? Og er der en grund til, at andre lever med emotionelle op- og nedture, hvor de har det godt den ene dag og skidt den næste?

Der findes en forklaring. Den har intet med guderne, skæbnen eller stjernernes placering at gøre. Den virkelige årsag til disse fænomener – og løsningen – er forklaret i Scientologi.

L. Ron Hubbard formåede at gennemskue alt det komplekse i menneskers adfærd og finde frem til de faktorer, der ligger bag. Herved lykkedes det at forklare det fænomen, at mennesker kan føle sig undertrykte. Det er nemlig andres undertrykkelse, der forårsager disse tilsyneladende vilkårlige hændelser.

I de her medtagne uddrag fra hans værker, vil du kunne lære at gennemskue de mennesker, som ikke ønsker dig det godt, men også dem, som i virkeligheden er dine venner. Det vil gå op for dig, hvorfor nogle mennesker klarer sig dårligt i livet, og hvordan du kan hjælpe dem til at føle sig godt tilpas igen. Du vil også lære at forstå mekanismerne bag denne nedbrydende og dog ikke ualmindelige situation og finde måder at overvinde den på. Alt sammen noget, som faktisk vil kunne ændre noget i din tilværelse – mærkbart og øjeblikkeligt – på samme måde som det har ændret andres tilværelse.