FORESPØRGSEL OM GRATIS INFORMATION

Vælg venligst nedenfor.

  Vejen til lykke

Denne vejledning til en bedre tilværelse, empati og lykke, der er baseret på sund fornuft, hjælper mennesker til at overleve og blomstre i et ofte kaotisk og uærligt samfund. Anvendelse af de principper, der er indeholdt i Vejen til lykke, kan frembringe tolerance og opbygge respekt mellem personer og lokalsamfund. Hæftet er blevet oversat til 95 sprog, og over 70 millioner eksemplarer er distribueret i over 130 lande.

  Vejen til lykke
GRATIS dvd og informationspakke

Alle, der gerne vil hjælpe andre til at leve lykkeligere liv, vil finde værdifulde redskaber i denne handlingspakke. I over et kvart århundrede har Vejen til lykke været med til at genskabe tillid og ærlighed. Pakken indeholder et gaveeksemplar af Vejen til lykke-hæftet samt en dvd, der indeholder 21 public service-meddelelser (PSA’er), der hver især illustrerer et af principperne fra Vejen til lykke. På en anden dvd taler ledere fra nogle af verdens urocentre om den forøgede tolerance og forståelse, der er resultatet af udbredt distribution af dette hæfte. Den indeholder også en præcis liste over trin, der beskriver, hvordan du kan bruge Vejen til lykke til at forene dit lokalsamfund med henblik på at opnå større tolerance, forståelse og barmhjertighed.

LINKS MATERIALERNE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dette er et obligatorisk felt.

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@scientology.net. For yderligere oplysninger, se voresfortrolighedserklæringogvilkår for brug