Frivillige Hjælpere – rundt om i verden

FRIVILLIGE HJÆLPERE
RUNDT OM I VERDEN

Der er over 200.000 Frivillige Scientologi Hjælpere, hvilket gør det til en af de største hjælpeorganisationer i verden. Og alene i de sidste ti år har de hjulpet over ti millioner mennesker.

De er uddannet til at rykke ud, når der sker store katastrofer og ved personlige kriser. De er godt inde i LRH tech og har løsninger på 19 områder, fra ægteskabsrådgivning og konfliktløsning til at afhjælpe følelsesmæssige traumer. Hvad enten de yder øjeblikkelig og effektiv bistand til ofrene og redderne i kølvandet på et jordskælv eller hjælper en nødlidende studerende med at lære at læse, er de Frivillige Hjælperes eneste belønning at vide, at de hjalp.

Der er atten kontinentale omrejsende centre med Frivillige Hjælpere, (store gule telte), der har turneret gennem mere end 100 lande og rejst hundrede tusinder af kilometer – herunder en Frivillig Hjælper-pram, der sejler op ad Amazonfloden, centre der rejser i hele Vest- og Centralafrika og et rejsende center i det indre Australien.

Vores 135 regionale omrejsende centre med Frivillige Hjælpere, (gule telte), som forvaltes af de centrale Scientologi kirker rundt om i verden, har turneret i deres respektive byer og hjulpet hundredtusindvis hvert år.

Volunteer Ministers