SANDHEDEN OM STOFFER – GRATIS HÆFTER OG GRATIS INFORMATIONSPAKKE

Vælg venligst nedenfor.

Dette sæt i en boks indeholder fjorten illustrerede Sandheden om stoffer-hæfter, der er skrevet specielt for unge mennesker om stofmisbrug, og de dækker i detaljer oprindelsen, deres navne på gaden og virkningerne på lang og kort sigt af de mest misbrugte stoffer: hash, ecstacy, kokain, smertestillende midler, LSD, crystal meth, heroin og andre. Der medfølger også et overblikshæfte, der skildrer faktaene om stofmisbrug, og hvorfor mennesker tager stoffer til at begynde med. Hele sættet leveres gratis.


For dem, der gerne vil gøre noget ved stofmisbrug i deres lokalsamfund, indeholder denne pakke:
  • Sandheden om stoffer-serien, der er en boks med fjorten hæfter med information om stoffer.
  • Dvd’en Skabelsen af en Stoffri Verden med prisvindende public service-meddelelser og en forpremiere på Sandheden om stoffer-dokumentaren.
  • Sandheden om stoffer aktivitetshåndbogen giver præcise detaljer om, hvad man kan gøre for at skabe et stoffrit samfund.

LINKS MATERIALERNE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Obligatoriske felter

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@scientology.net. For yderligere oplysninger, se voresfortrolighedserklæringogvilkår for brug