Informationspakke og dvd: Gør menneskerettighederne levende

Informationspakke og dvd:
Gør menneskerettighederne levende

Forøg bevidstheden om menneskerettigheder i dit lokalsamfund, og vær med til at gøre menneskerettighederne til virkelighed. Til dem, der gerne vil gøre noget ved det, giver denne informationspakke værktøjer til at hjælpe dig med at gøre det. Den indeholder en gratis dvd med menneskerettighedernes historie med 30 public service-meddelelser, der illustrerer hver af de 30 artikler, der udgør Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

BESTIL GRATIS INFORMATIONSPAKKE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

Udfyld formularen herunder for at modtage dine GRATIS materialer.

* Dette er et obligatorisk felt.

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@scientology.net. For yderligere oplysninger, se voresfortrolighedserklæringogvilkår for brug