Gratis MMK-informationspakke

Denne gratis MMK-informationspakke giver dig redskaberne til at beskytte de mest sårbare mod psykiatriske overgreb og genoprette menneskerettighederne inden for området psykisk sundhed. Den indeholder nøjagtige trin til effektivt at håndtere psykiatriske overgreb og giver hårdtslående kendsgerninger og anbefalinger med henblik på at gøre en ende på psykiatriens skadelige praksis og bidrage til at redde liv. Denne pakke indeholder også dokumentaren på dvd”Markedsføring af vanvid: Er vi alle skøre?”, der afslører sandheden bag det yderst indbringende partnerskab mellem psykiatri og medicinalfirmaer, der har skabt et profitcenter på 80 milliarder dollars.

LINKS MATERIALERNE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dette er et obligatorisk felt.

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@scientology.net. For yderligere oplysninger, se voresfortrolighedserklæringogvilkår for brug