DAVID MISCAVIGE:
NYE AVANCEREDE ORGANISATIONER I HORISONTEN

For dramatisk at sætte farten op på fremskridtet for kirkens medlemmer under deres åndelige rejse til de højeste niveauer i Scientologi satte David Miscavige, religionens kirkelige leder, et program i gang, der skulle etablere Avancerede Organisationer på alle kontinenter. Som navnet antyder, åbner disse organisationer porten til de højeste niveauer på vid gab. Som et tegn på kirkens rivende vækst er fire Avancerede Organisationer blevet indviet som ideelle siden 2014 og tre mere er under klargørelse for at færdiggøre Scientologis globale opstigning til evigheden.

DEN AVANCEREDE ORGANISATION FOR AFRIKA

Kyalami Castle er det kommende hjem for den Avancerede Organisation i Afrika. Den ligger på 16 tønder land mellem Johannesburg og Pretoria og kaldes lokalt for ”Stedet i Himlen”. Bygningen er velegnet til at levere avanceret Scientologi service med perfekt indrettede lokaler til studier og åndelig vejledning samt en stor sal, der kan rumme 1.000 mennesker til Scientologi arrangementer og seminarer. Alt i alt er det den ideelle ramme for et religiøst fristed, som giver mulighed for, at afrikanske scientologer kan gå op ad Scientologi Broen til åndelig frihed.

DEN AVANCEREDE ORGANISATION FOR CANADA

En idyllisk ejendom mindre end 30 minutter fra Torontos lufthavn vil tjene som Avanceret Organisation for canadiske medlemmer af kirken og som Canadas kontinentale forbindelseskontor. Ejendommen fungerede tidligere som kro og konferencecenter og består af fem separate bygninger på i alt 15.000 kvadratmeter, der ligger på 76 hektar land.

DEN AVANCEREDE ORGANISATION FOR LATINAMERIKA

Palmas Plaza i Las Lomas-området i Mexico City omfatter 23.600 kvadratmeter og skal ikke blot huse den Avancerede Organisation, men også det Kontinentale Forbindelseskontor for Latinamerika. Med syv kirker i Mexico, samt kirker og missioner i hele Syd- og Mellemamerika, kommer denne Avancerede Org til at tjene den voksende efterspørgsel i 21 lande.