Scientologi kirkens officielle hjemmeside: Applied Scholastics’ undervisningsprogrammer, L. Ron Hubbard og studiemetoden

APPLIED SCHOLASTICS
ER ET VERDENSOMSPÆNDENDE NETVÆRK, DER HJÆLPER MILLIONER MED AT OG MED AT LÆSE

Næsten halvdelen af alle voksne amerikanere – 90 millioner mennesker – er funktionelle analfabeter. Otte millioner elever har man stemplet som ”indlæringshæmmede,” hvilket skolerne ”håndterer” med receptpligtig medicin. Denne krise koster det offentlige og virksomhederne og i sidste ende skatteborgerne milliarder af kroner, mens de menneskelige omkostninger ikke kan gøres op i penge.

L. Ron Hubbard blev klar over systemets mangler allerede i 1950’erne og så sig nødsaget til at udvikle en egentlig ”lærings-teknologi”. Rigtigt anvendt kan man med den tilegne sig et hvilket som helst fag. Denne række af undervisningsmæssige forskningsgennembrud går under betegnelsen studiemetoden. De, der lærer den, hvad enten det er skoleelever eller studerende, får den manglede ingrediens i moderne undervisning – nemlig at lære, hvordan man lærer.

I mere end tre årtier var det en græsrodsindsats at få Studiemetoden ind i skoler og universiteter, på initiativ af undervisere, der arbejdede for Applied Scholastics. I dag er disse græsrødder blevet til en verdensomspændende bevægelse, med basis i Applied Scholastics Internationals hovedkvarter og uddannelsescenter. Det blev indviet i 2003 midt i en 30 hektar stor park i Spanish Lake uden for St. Louis i Missouri.

Allerede nu består Applied Scholastics af mere end 900 grupper i 67 lande – og 400 af dem er åbnet efter indvielsen af Spanish Lake. Men også undervisningseksperter fra 42 andre lande, herunder Indien, Japan, Palæstina og Swaziland – har ladet sig uddanne i studiemetoden. Ved at disse lærere til gengæld uddanner deres kolleger og studerende er antallet, der har nydt godt af studiemetoden siden åbningen af det internationale hovedkvarter, i øjeblikket oppe på næsten 32 millioner.