Ideal Organizations, New Churches, Official Church of Scientology: Videos, Religious Services & Communities

SCIENTOLOGI I DAG

Den hurtigst voksende religion i det 21. århundrede

Nye Scientologi kirker
Imødekommelse af den globale efterspørgsel
efter Scientologi religionen

For at imødekomme den verdensomspændende efterspørgsel efter Dianetik og Scientologi bliver en helt ny slags Scientologi kirke åbnet i større byer rundt om i verden.

2004 markerede lanceringen af strategien med de Ideelle Orger (organisationer) for at forvandle alle Scientologi kirker til ideelle Scientologi kirker.

Det var dette mål, L. Ron Hubbard havde sat for scientologer – en dag at skabe kirker, der var indbegrebet af den policy og teknologi, som han havde udviklet for at hjælpe mennesker til at opnå åndelig frihed.

find ud af mere

Kommende kirker

I 2004 bekendtgjorde den kirkelige leder af Scientologi Kirken, David Miscavige, lanceringen af et program til at skabe ideelle Scientologi kirker verden over. Disse ideelle kirker står som indbegrebet af den teknologi, som L. Ron Hubbard udviklede, og er designet til at levere alle former for Scientologi service til sine medlemmer og til samfundet. Til dato er der anskaffet mere end 70 nye bygninger i centrale byer rundt om i verden.

find ud af mere

Nye Avancerede Organisationer i horisonten

For drastisk at sætte fart i kirkens medlemmers fremskridt under deres åndelige rejse til de højeste niveauer i Scientologi igangsatte David Miscavige, der er religionens kirkelige leder, et program, der skulle etablere Avancerede Organisationer på alle kontinenter. Som navnet antyder, åbner disse organisationer porten til de højeste niveauer på vid gab. Som et andet tegn på kirkens rivende vækst fandtes der i de foregående fem årtier fire Avancerede Organisationer. I 2009 var der yderligere tre i støbeskeen med henblik på at færdiggøre Scientologis globale bro til evigheden.

find ud af mere

Flag Landbasen

Intetsteds er Scientologi religionens ekspansion mere tydelig end på Flag, dens åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida. For at sikre at det vigtigste af Scientologis religiøse centre fortsætter med at tilfredsstille den voksende efterspørgsel efter dets ydelser, spænder det, der begyndte med en enkelt ejendom i 1975, nu over et kompleks bestående af omkring 50 bygninger inden for en radius på syv kilometer og med et areal på 185.000 m².

find ud af mere

Freewinds

Freewinds begyndte i 1988 at levere service som et af Scientologi kirkens religiøse fristeder. Det 135 m lange skib tilbød et uforstyrret miljø, hvor kirkens medlemmer kunne studere og opleve det højeste niveau af åndelig vejledning, der findes inden for Scientologi religionen.

find ud af mere

Bringer Scientologi ud til hele verden

Det nye 17.000 kvadratmeter store internationale disseminerings- og distributionscenter for Scientologi Kirken er en enestående trykkeri- og produktionsfacilitet. Det huser fremstilling, distribution og administration – det hele under ét tag – og det betjenes udelukkende af medarbejdere fra kirken. Det nye center fremstiller dissemineringsmaterialer til de mere end 10.000 Scientologi kirker, missioner og tilknyttede grupper over hele verden og gør det muligt for disse organisationer at imødegå den enestående efterspørgsel efter Scientologi service og programmer.

find ud af mere