Mere

SCIENTOLOGY: ET ÅRTI MED FREMGANG

Det har aldrig været mere spændende, betydningsfuldt og livgivende at være med i Scientology kirken, end det er lige nu.

Scientology har oplevet en kraftig ekspansion i de sidste ti år – langt mere end i de foregående 50 år tilsammen. De 11.000 kirker og grupper lyser op overalt i verden – og bare siden 2004 er der er åbnet 40 helt nye ideelle Scientology kirker på fem kontinenter.

I 2013 blev snoren klippet på religionens nye vartegn, Flags katedral i Clearwater, Florida. En arkitektonisk og teknisk triumf, Scientology kirkens åndelige hovedkvarter, de ultimative rammer til at realisere grundlæggeren L. Ron Hubbards vision om en bedre verden.
Kirken er nu også rollemodel for resten af forlagsverdenen med to gennemdigitaliserede state-of-the-art forlagshuse samt et trykke- og produktionsanlæg i verdensklasse.

SCIENTOLOGY INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER

Den voldsomme vækst i de seneste ti år strækker sig ind i fremtiden med et stort Scientology mediehus med radio- og tv-udsendelser, som vil åbne i hjertet af Los Angeles i begyndelsen af det nye år. Desuden er mere end 70 nye kirker og centre i forskellige stadier af design, udvikling og konstruktion og vil snart være en del af en til stadighed voksende Scientology familie.

KOMMENDE GLOBALT MEDIECENTER: SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS

Hvad angår kirkens humanitære arbejde, arbejdes der for tiden med verdens største kampagne mod stoffer samt et af vor tids mest betydelige initiativer omkring menneskerettigheder. Og den ændrer nogens liv til det bedre hvert eneste minut hver eneste dag.

HUMANITÆRE PROGRAMMER DER SPONSERES AF KIRKEN

Dette er den sande historie om Scientology.

Det er historien om, hvordan Scientology forbliver den hurtigst voksende religion i det 21. århundrede efter at have oplevet 10 år med uforlignelig ekspansion og fremgang.

Det er en historie, vi er glade for at kunne dele med dig.