Hvordan man bruger Dianetik

Hvordan man bruger Dianetik

Denne film, der er en præsentation af bogen Dianetik: Den moderne videnskab om mental sundhed, begreb efter begreb – er en visuel guide til det menneskelige sind. Idet den indeholder alle opdagelserne og procedurerne trin-for-trin med henblik på en samlet forståelse, giver den dig mulighed for at straks begynde at anvende teknologien i Dianetik.

Read More 

buy
€23 EUR
Antal
Sprog
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Blu-ray & DVD
discs:
3

Videos

Testimonial

Dianetik: Personlige historier

Testimonial

Liza – tolk

Testimonial

Marc S.

Testimonial

Alex M.

Testimonial

Grant

Testimonial

Fabio – leder

Testimonial

Sarah – forsker

Testimonial

Jeni – sælger

Testimonial

Mike – træarbejder

Testimonial

Austin – sekretær

Testimonial

Kristina – leder

Testimonial

Victor – lærer

Testimonial

Cindy – forretningsdrivende

Testimonial

Peter – grafisk designer

Testimonial

Angela – grafisk designer

Testimonial

Bob – skuespiller

Informational

Dianetik: En introduktion

Excerpt

How the Mind Thinks

Excerpt

Prenatal Experience

Excerpt

Returning

More About Hvordan man bruger Dianetik

Hvordan man bruger Dianetik er ikke bare en visuel guide til det menneskelige sind, men den omfatter også de principper og procedurer, som anvendes af millioner verden over for at opnå en tilstand, som Mennesket har drømt om gennem tiderne – en tilstand, der kaldes clear.

Denne filmpræsentation er baseret på og tjener som en ledsager til bogen Dianetik: Den moderne videnskab om mental sundhed.

For her er filmen, Hvordan man bruger Dianetik, som grafisk illustrerer hver bestanddel af Dianetikdynamikkerne, det analytiske sind, det reaktive sind, hver engramtype, fødslen, prænatale engrammer, emotion, livskraften, clear med mere. Det er alt sammen her med højteknologiske visuelle effekter, så du kan se alt, hvad det reaktive sind består af, og siden hvordan man bliver af med det. Og med demonstration efter demonstration lærer du dig også at anvende hver eneste auditeringsteknik. Det præsenteres alt sammen trin for trin, så du lærer at beherske et princip ad gangen samtidig med, at du auditerer.