Et postulat fra en gylden tidsalder

Et postulat fra en gylden tidsalder

Her er den bemærkelsesværdige beretning om, hvordan en mand, den athenske statsmand Perikles, forestillede sig en bedre fremtid for mennesket – en fremtid uden tyranni. Med henblik på fuld opnåelse af den bedre fremtid er her L. Ron Hubbards personlige historie om, hvordan han holdt sine opdagelser om sindet uden for rækkevidde af et moderne tyranni. Og som en konsekvens heraf kan individer i dag opnå et niveau af personlig frihed, der aldrig før var muligt. Read More 

buy
€14 EUR
Antal
Sprog
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_postulate_title

More About Et postulat fra en gylden tidsalder

Tyrannier bliver sået i tider, hvor ingen er særlig årvågne, hvor alle har fulde maver, hvor alt er roligt, der sker ikke ret meget på overfladen, og så dukker tyranniet op. Og bliver meget tydeligt, når individerne bliver lidt mere sultne, er i besiddelse af lidt mindre produktion, de lægger pludselig mærke til, at nogen siger, at de ikke må tale, nogen siger, at de ikke må have meninger. — L. Ron Hubbard

At besejre tyranni er at vinde frihed som et folk, et land eller endda menneskeheden. Men for helt at drage fordel af deres friheder skal hver mand og kvinde også være frie – som individer.

Med hensyn til frihed som et land fortælles her den bemærkelsesværdige historie om, hvordan en mand, statsmanden Perikles fra Athen, forestillede sig en bedre fremtid for menneskeheden – en fremtid uden tyranni. Fra dette blev et princip udviklet midt inde i den moderne civilisation – nemlig at den individuelle borger havde en ret til sine egne meninger, en ret til at blive hørt og en ret til at kende og deltage i styret. Ydermere, da nye tyrannier dukker op for at true disse rettigheder, er her et livsvigtigt budskab til vores tid og alle tider.

Med henblik på fuld opnåelse af den bedre fremtid er her L. Ron Hubbard personlige historie om, hvordan han holdt sine opdagelser om det menneskelige sind uden for rækkevidde af et moderne tyranni. Og som en konsekvens heraf kan individer i dag opnå et niveau af personlig frihed, der aldrig før var muligt.

Her er så, hvordan menneskeheden endelig kan høste alle fordelene ved den fantastiske arv, der har betydet frihed i over 2.000 år.